Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Astăzi, ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE – CSM Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii”, sub presiune!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi, la ora 17.00, pe terenul din incinta Complexului “Weekend” în cadrul etapei a 4-a a eșalonului terț, e foame de puncte în disputa dintre ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE și CS Municipal Unirea Alba Iulia, două dintre cele 3 formații din Seria 9 ce nu au câștigat încă.

Nou-promovata a abordat sezonul cu doi antrenori ce au activat în prima ligă din Ungaria, Sütő Szilárd (prinicipal) și Dobos Attila (secund și cu pregătirea fizică), are un buget generos pentru acest nivel, dar a luat un singur punct (acum două săptămâni, remiză internă cu Metalurgistul Cugir, când a remontat după 0-2 la pauză).

Nici la albaiulieni nu e liniște, ba dimpotrivă presiunea crește de la un meci la altul, în condițiile unui start de sezon ratat: un singur punct în Liga 3 și 3 înfrângeri în 4 jocuri (incluzând aici și Cupa României), ultima, 2-4 pe “Cetate”. Mai mult, acest duel ce capătă o importanță majoră în economia toamnei este primul într-o serie dificilă, urmând disputele cu Corvinul Hunedoara, CS Universitatea Alba Iulia și CS Ocna Mureș.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Îmi doresc foarte mult să recuperăm punctele pierdute acasă cu Unirea Ungheni. Trebuie să ne reabilităm în fața suporterilor și să adunăm puncte, pentru a ieși din subsolul clasamentului”, a precizat antrenorul Marcel Rusu.

Se speră să revină după accidentări C. Cristea, Dehelean și Banienschi, Fetița este incert și se încearcă legitimarea apărătorului Jandilan Balop (n. 2003, camerunez cu cetățenie franceză).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea