Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ACS Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia Deplasare în „infernul” secuiesc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deplasare tensionată pentru CSU Alba Iulia şi studentele lui Popov în inima Ţării Secuilor, pentru etapa a 20-a din Liga Naţională de baschet. „Intermediara” programează astăzi, în Sala „Kati Szabo”, de la ora 18.00, o confruntare a ambiţiilor între vecinele de clasament, ce au acumulat 34 de puncte, ACS Sepsi Sf. Gheorghe (locul 4, 15 victorii şi 4 eşecuri) şi CSU Alba Iulia (poziţia a 3-a, 16 succese şi două înfrângeri, un meci mai puţin).

*Prahalis – „cea mai tare”!

Venită din WNBA (Phoenix Mercury), Samantha Prahalis (23 de ani) este cea mai bună jucătoare a stagiunii, fiind prima în topul punctelor marcate (423, medie 22.3/ meci) şi cel al paselor decisive (5.5 puncte/meci) clasându-se şi pe ultima treaptă a podiumului la capitolul eficienţă (cu 22 de unităţi). „Ne aşteaptă o confruntare complicată şi dificilă. Cu siguranţă publicul din Sf. Gheorghe, recunoscut pentru ardoarea cu care sprijină echipa va pune o presiune suplimentară pe jucătoarele noastre. Noi ne dorim să învingem pentru a ne consolida locul secund, dar pentru aceasta suntem obligaţi să găsim soluţii pentru a o anihila pe Prahalis, o jucătoare extraordinară, greu de blocat”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

*Sezon fierbinte

Stagiunea trecută, combatantele s-au încins la maximum, duelurile fiind unele ce au ajuns chiar în sfera etnică. Alba are avantaj în partidele directe, scor 5-1, cu 4 succese consecutive împotriva actualei formaţii a Elenei Dincă. În tur, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” a fost 78-65, acestui succes mai adăugându-se alte două în play-off-ul precedent, plus semifinala din Final Four-ul Cupei României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea