Rămâi conectat

Sport

Asociaţia sportivă „Full Contact” Alba Iulia s-a mutat la casă nouă!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de ieri antrenamentele Şcolii Shinkami Ninpo Ryu se desfăşoară în incinta Alba Mall. „Ne dorim în primul rând să contribuim la creşterea nivelului sportului judeţean. Condiţiile de care beneficiem sunt la standarde de calitate înalte şi de aceea suntem convinşi că putem forma sportivi competitivi la nivel naţional şi, de ce nu, internaţional”, a precizat prof. John Huzu, preşedintele asociaţiei sportive.
Până în prezent, sportivii se pregăteau în sala de judo „Marius Vizer” din Alba Iulia, în zilele de marţi şi joi, de la ora 16.30 la 18.00. „În noua sală de antrenament, programul se va desfăşura de la aceeaşi oră, în aceleaşi zile ale săptămânii. Mă adresez acum tuturor, începători sau profesionişti, iniţiaţi sau nu în arte marţiale să vină alături de noi. Vor descoperi nu un stil de arte marţiale ci o şcoală în care îşi vor antrena nu doar trupul ci şi mintea şi spiritul, o şcoală care nu formează doar sportivi ci şi caractere”, a declarat Marius Ardeleanu, instructor principal. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea