Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Anunț privind lansarea Ofertei Publice de Cumpărare a PREBET Aiud S.A. la prețul de 1,84 lei/acțiune, aprobat prin decizia A.S.F. nr. 955/20.07.2022

rlucian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APROBAREA ANUNŢULUI DE OFERTĂ NU ARE VALOARE DE GARANŢIE ŞI NICI NU REPREZINTĂ O ALTĂ FORMĂ DE APRECIERE A A.S.F. CU PRIVIRE LA OPORTUNITATEA, AVANTAJELE SAU DEZAVANTAJELE, PROFITUL ORI RISCURILE PE CARE LE-AR PUTEA PREZENTA TRANZACŢIILE DE ÎNCHEIAT PRIN ACCEPTAREA OFERTEI PUBLICE OBIECT AL DECIZIEI DE APROBARE SAU REALIZATE CA URMARE A PROCEDURII OBIECT AL ANUNŢULUI. DECIZIA DE APROBARE CERTIFICĂ NUMAI REGULARITATEA PROSPECTULUI/DOCUMENTULUI DE OFERTĂ/ANUNŢULUI ÎN PRIVINŢA EXIGENŢELOR LEGII ŞI ALE NORMELOR ADOPTATE ÎN APLICAREA ACESTEIA.

1. Denumirea și sediul social al societății vizate/Ofertantului:

Societatea vizată și Ofertantul este PREBET Aiud S.A., denumită în continuare “Emitent”, societate pe acțiuni cu sediul în Aiud, str. Arenei nr. 10, jud. Alba, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului Alba cu nr. J1/121/1991 și având codul unic de înregistrare 1763841.

2. Numărul, procentul și clasa de valori mobiliare care fac obiectul ofertei publice de cumpărare și prețul oferit

Oferta publică de cumpărare are drept obiect achiziționarea unui pachet de până la 3.644.243 acțiuni nominative, dematerializate, oferite de PREBET Aiud S.A., care nu se află în posesia Ofertantului, reprezentând un procent de 8% din capitalul social al Emitentului.

Prețul oferit în cadrul ofertei publice este de 1,84 lei/acțiune.

Valoarea Ofertei Publice de Cumpărare este de 6.705.407,12 lei.

Prețul oferit în cadrul ofertei publice de cumpărare a PREBET Aiud S.A. a fost stabilit prin aplicarea prevederilor art. 58, alin. (1) din Regulamentul nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

3. Denumirea Intermediarului Ofertei

Intermediarul Ofertei este GOLDRING SA SSIF, autorizat CNVM: PJR01SSIF/260045, cu sediul în Târgu Mureș, str. Tudor Vladimirescu, nr. 56/A, Mureș, număr de înregistrare în Registrul Comerțului sub nr. J26/440/19.06.1998, Cod Unic de Înregistrare RO10679295.

4. Numărul de acțiuni emise de societatea vizată care sunt deținute de ofertant și de grupul de persoane cu care acționează în mod concertat

Ofertantul nu deține acțiuni proprii.

Persoanele cu care Ofertantul acționează în mod concertat și care dețin acțiuni sunt următoarele:

Acționar Dețineri Procent%
Moruțan Iulian Alin 43.399 0,0953%
Moruțan Mihaela 42.731 0,0938%
Mitruș Marius 30.000 0,0659%
Kerekes Ioan Csaba 269.527 0,5917%

Dl. Mathe Francisc, dl. Deceanu Liviu Daniel, dl. Stoleru Liviu Ionel și dl. Poruțiu Cosmin Alexandru acționează în mod concertat cu Ofertantul dar nu dețin acțiuni ale Emitentului.

5. Declarație cu privire la faptul că a fost întocmit un document de Ofertă și locurile unde poate fi obținut

Intermediarul a întocmit un Document de Ofertă disponibil publicului în mod gratuit, după cum urmează:

a). în format electronic de pe website-ul Intermediarului GOLDRING SA (goldring.ro), al Ofertantului PREBET Aiud S.A. (www.prebet.ro) și al Bursei de Valori București (www.bvb.ro) .

b). pe suport de hârtie, disponibil investitorilor la sediul Intermediarului (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) și la agențiile sale (Agenția din Cluj-Napoca str. Samuil Micu nr. 1A, ap.2, Cluj, Agenția din Sibiu str. Nicolaus Olahus nr. 5, corp B, et. 2, Sibiu), precum și la sediul Ofertantului din Aiud, str. Arenei nr. 10, jud. Alba. începând cu data publicării anunțului privind oferta publică de cumpărare și până la finalizarea Ofertei.

6. Perioada de derulare a Ofertei

Perioada de derulare a Ofertei publice de cumpărare este de 10 de zile lucrătoare, Oferta derulându-se astfel între 27.07.2022 și 09.08.2022 inclusiv („Perioada de derulare a Ofertei”).

Zi Lucrătoare este o zi în care băncile sunt deschise pentru public în România.

Oferta se consideră inițiată după 3 zile lucrătoare de la data publicării anunțului de ofertă într-un ziar de informare generală sau financiară și într-un ziar local din raza administrativ-teritorială a Emitentului.

Documentul de Ofertă publică de cumpărare va fi pus la dispoziția publicului în mod gratuit, după cum urmează:

c). În format electronic de pe website-ul Intermediarului GOLDRING SA (goldring.ro) și al Bursei de Valori București (www.bvb.ro) .

d). pe suport de hârtie, la cererea subscriitorilor adresată GOLDRING SA la sediul acesteia (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) sau Ofertantului (Tg. Mureș, str. Voinicenilor nr. 35, jud. Mureș), începând cu data publicării anunțului privind oferta publică de cumpărare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea