Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Stevan Ljubičić, încă două sezoane la campioana Volei Alba Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

O veste bună pentru campioana României Volei Alba Blaj: Stevan Ljubičić va fi antrenorul principal al echipei din „Mica Romă”, și în următoarele două sezoane, 2023/2024 și 2024/2025, ajungând astfel la 4 ani pe banca celia mai galonate echipe de volei feminin din România!

Stevan Ljubičić, în vârstă de 43 de ani, este antrenorul principal al echipei CSM Volei Alba Blaj din sezonul 2021/2022. Tehnicianul sârb a realizat în primul său sezon ca antrenor principal la Blaj tripla istorică pe plan intern (Campionat-Cupă- Supercupă), iar în Europa a dus echipa până în semifinalele Cupei CEV. În acest sezon, Stevan Ljubičić și-a depășit performanța europeană de anul trecut, calificând echipa în finala Cupei CEV. În campionat, Volei Alba Blaj este la un meci distanță de calificarea în finala Diviziei A1 și deja calificată la turneul Final Four al Cupei României!
Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj: „Încă de la început am știut că Stevo se pliază pe filosofia noastră și nu ne-am înșelat. Au fost doi ani de colaborare foarte bună, plini de succese și rămâne cel mai potrivit antrenor pentru Volei Alba Blaj și pentru următoarele sezoane. De altfel, sunt convins că Stevan Ljubičić va deveni, în următorii doi ani, unul dintre cei mai buni antrenori din voleiul internațional.”, se arată în comunicatul CSM Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea