Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Opric a demisionat de la Metalurgistul Cugir, după ce jucătorul D. Lupşan a fost lovit de preşedintele Pahone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Marius Opric a demisionat de la Metalurgistul Cugir, după ce unul dintre elevii săi, Daniel Lupşan a fost lovit de preşedintele clubului, Ciprian Pahone.

Tehnicianul cugirean a plecat de la cârma divizionarei terţe, amendând astfel conflictul iscat după jocul de vineri cu Naţional Sebiş. Parcă din senin, apele s-au tulburat în curtea divizionarei terţe, ce se regăseşte în mijlocul unui conflict ce a tulburat total liniştea sub Drăgana, la toate nivelurile! Un incident ce poate fi cotat drept incalificabil, în condiţiile în care un oficial al unei echipe, agresează un jucător!

*”Nu e normal ce s-a întâmplat”, a spus Opric

M-a deranjat ce s-a întâmplat. Pe moment sunt decis să plec de la echipă. Le-am şi spus jucătorilor că este ultima zi la echipă. Nu-i omenesc ce s-a întâmplat, m-a dezamăgit situaţia creată. Nu era normal, mai rămâne luni să mai discutăm„, a spus Opric. Metalurgistul Cugir a pierdut vineri derby-ul cu Naţional Sebiş, după 6 runde şi se clasează pe locul secund în serie. „Am avut o discuţie cu antrenorul Marius Opric care mi-a explicat telefonic punctul său de vedere. Dânsul urmează să se decidă până luni ce va face. Eu cred că s-a dat prea mare importanţă discuţiilor care au existat între domnul Pahone şi Daniel Lupşan. Este o situaţie neplăcută, urâtă, pentru că nu sunt de dorit certurile, sub nicio formă”, a apreciat Daniel Popa, vicepreşedintele Metalurgistului, singurul dintre oficialii cugireni care a acceptat la un moment dat să-şi exprime poziţia referitor la subiectul tensionat al conflictului ce a iscat demisia verbală a lui Opric. În cele din urmă, preşedintele Ciprian Pahone şi directorul sportiv Bogdan Petric au acceptat dialogul, însă îşi vor prezenta luni, punctul de vedere, printr-un comunicat oficial din partea clubului.

*Lupşan susţine că a fost lovit cu pumnul!

Incidentul s-a produs ieri, spre seară, după meciul cu Naţional Sebiş, în locaţia în care echipierii Ligii a 3-a serveau masa. Daniel Lupşan a avut un diferend verbal cu oficialul cugirean, care, conform jucătorului l-a înjurat în timpul meciului din tribună. „I-am replicat, nu mi-a convenit că m-a înjurat de mamă, m-am ridicat de la masă şi preşedintele Ciprian Pahone m-a urmat şi m-a lovit cu pumnul în cap. Au fost două lovituri, un incident la care mai mulţi colegi au asistat, fără a interveni”, a spus Lupşan, care nu s-a mai prezentat la antrenamentul de sâmbătă. Fotbalistul este decis să nu mai continue la echipa de sub Drăgana, din pricina acestui eveniment regretabil.

Daniel Lupşan susţine că nu se va mai prezenta la echipă şi intenţionează să-l acţioneze în judecată pe oficialul cugirean. Încercările noastre de a-i contacta pe oficialii clubului, s-a dovedit infructuoase pentru câteve ore, iniţial respectivele persoane nu au răspuns apelurilor noastre telefonice, dar  în cele din urmă, spre seară am reuşit să vorbim cu toate părţile implicate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea