Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Kilin s-a despărţit de Metalurgistul Cugir! *Divizionara terţă caută un nou „principal”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

kilin-cugirAntrenorul Alexandru Kilin s-a despărţit de Metalurgistul Cugir, echipă cu care a promovat în Liga a 3-a! Nou-promovata de sub Drăgana caută acum un  nou „prinicipal” cu care să abordeze stagiune ce va debuta în 30 august. Despărţirea s-a produs în cursul după-amiezii de ieri, după o săptămână plină de incertitudini, în care informaţiile erau contradictorii. Kilin nu a participat la amicalele de săptămâna trecută cu CSM Rm. Vâlcea şi FC Hunedoara şi se părea că nu va mai continua, însă în week-end a dat asigurări că va reveni la echipă după câteva zile de absenţă. „Până la urmă, nu ne-am înţeles şi ne-am strâns mâna în mod amiabil, fără scandal sau alte aspecte. Aş fi vrut să antrenez în Liga a 3-a, dar nu-i un capăt de ţară, dacă nu se poate”, a afirmat Alexandru Kilin, care se va ocupa de echipa a doua a clubului, CSO Cugir, ce va activa în Liga a V-a şi la nivelul copiilor. „Deocamdată căutăm soluţii, nu ne-am hotărât. O să avem o şedinţă pentru a stabili componenţa băncii tehnice„, a declarat Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului Cugir.

*Gherman în „pole-position”!

Încă de săptămâna trecută, primul nume vehiculat a fost cel al ex-uniristului Stelian Gherman, liber după scurtul mariaj cu Fortuna Brazi. Clujeanul a acceptat în principiu provocarea, însă ulterior oficialii cugireni au insistat pe pista Kilin, fără a-l mai contacta pe Gherman, ce aştepta un semn în week-end. Negocierile blocate la un moment dat au fost reluate  şi Gherman este prima opţiune a Cugirului, aşa cum anticipam încă de săptămâna trecută în ediţia tipărită a ziarului Unirea. Cert este că gruparea de sub Drăgana s-a despărţit, din diverse motive, de ambii antrenori localnici cu care a colaborat în stagiunea anterioară, aceea a promovării: Emil Ţimpea a fost primul plecat, urmat acum de Alexandru Kilin. „Mi-ar face plăcere să activez la Cugir, trebuie doar să ne înţelegem în privinţa anumitor detalii contractuale. Sunt deschis pentru o colaborare”, a mărturisit Gherman. Deocamdată, nici acum părţile nu au ajuns la un acord financiar, întrucât propunerea este una nemulţumitoare. Alte nume vehiculate sunt: Ştefan Fogoroşi, Jan Gavrilă sau Marcel Rusu. „Nu este niciunul din cei 4 amintiţi. Dacă ne vom înţelege, până joi la prânz, o să fie un antrenor care n-a mai activat în Alba„, a spus Daniel Popa, vicepreşedintele Metalurgistului.


*Joi, pe „Cetate”, amical cu Măciuca

Joi, de la ora 18.00, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia se va desfăşura partida de verificare dintre Damila Măciuca şi Metalurgistul Cugir, meci care ar încheia stagiul centralizat de pregătire al divizionarei secunde conduse de Claudiu Niculescu. Poate până la ora jocului, se va stabili cine va fi succesorul lui Kilin pe banca tehnică a unicei reprezentante a judeţului în fotbalul românesc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea