Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Darko Zakoc (Volei Alba-Blaj) avertizează: „CSM Târgovişte nu va fi resemnată la Blaj”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba-Blaj are şansa să câştige campionatul la volei feminin, dacă mai reuşeşte o victorie în următoarele confruntări din finala mare a campionatului, jocuri programata luni 27 aprilie şi marţi, 28 martie, pe propriul teren, în Sala „Timotei Cipariu”

Formaţia din „Mica Romă” conduce cu 2-0 la general, în disputa pentru medaliile de aur, în urma celor după succese externe de lângă Turnul Chindiei, cu CSM Târgovişte, scor 3-0 şi 3-2.
Am făcut o treabă bună, este un mare succes pentru noi, pentru oraş şi pentru judeţul Alba. Eu am ştiut că meciul doi va fi unul mult mai dificil şi aşa a şi fost. Adversarul reprezintă o echipă de mare calitate iar Dragan este un antrenor foarte bun. Au arătat acest lucru în semifinala cu Bacău dar şi în meciul de vineri. Noi am avut oscilaţii mari însă în momentele decisive am fost mai inspiraţi, mai pragmatici. Toată concentrarea noastră, toate gândurile, au fost spre victoria de la Targoviste. Avem o saptămână în care să ne recuperam, să pregătim tactic şi psihologic următorul meci. Chiar dacă mulţi întrevăd deja trofeul, nu vreau să ne gândim la el, ci doar la jocul nostru. Vreau să păstrez echipa liniştită, nu doresc euforie nejustificată. Vreau euforie doar când o să vedem culoarea medaliilor. Sunt sigur că CSM Târgovişte nu va veni la Blaj resemnată. Nu au foarte multe de pierdut aşa că vor da totul pe teren şi de aceea trebuie să fim pregătiţi să dăm replica potrivită, lucru cu atât mai greu cu cât cele două echipe nu mai au secrete. Aşteptam alături de noi pe toţi cei care ne-au fost alături pe parcursul întregului an. E un moment istoric care trebuie trăit împreună cu toţi cei din Blaj, cu toţi cei din Alba”, a declarat antrenorul Darko Zakoc, omul momentului în sportul judeţean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea