Antrenorul Dan Comşa revine la Viitorul Sântimbru! Pentru două meciuri… partida de Cupă cu Sănătatea Cluj şi Supercupa AJF Alba!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Dan Comsa Viitorul SantimbruViitorul Sântimbru va întâlni Sănătatea Cluj, în primul tur al Cupei României, miercuri, 10 august, ora 17.30, la Galtiu, iar reprezentanta judeţului Alba va avea parte de un ajutor neaşteptat, antrenorul Dan Comşa acceptând să-şi conducă fosta echipă de pe banca tehnică!

După ce a realizat cele mai importante rezultate din istoria clubului Viitorul Sântimbru, Dan Comşa a anunţat luna trecută că renunţă la activitatea fotbalistică, din motive profesionale, dar a cedat insistenţelor conducătorilor echipei din Liga a IV-a şi va reveni pentru confruntările de impact cu „viruşii verzi” în Cupa României, respectiv Mureşul Vinţu,  din 19 august. După plecarea sa, Ioan Pisoiu şi Ovidiu Barna s-au ocupat de pregătirea echipei, având dublă calitate antrenori-jucători.

ELIT

O să revin la aceste două jocuri importante, dar să nu se interpreteze că mă întorc definitiv. Este o decizie pe termen scurt, să-i ajut pe cei de la Viitorul Sântimbru pe termen scurt, pentru jocul din Cupa României, cu Sănătatea Cluj şi apoi în Supercupa AJF Alba de la Galda. Sănătatea este o specialistă a Cupei României, dar terenul propriu şi suporterii trebuie să fie reprezinte un avantaj pentru noi, a declarat Dan Comşa.

Dan HENEGAR