Antrenorul Alin Hancăş ezită, iar până la lămurirea situaţiei băncii tehnice Unirea Alba Iulia şi-a fixat amicalele din intersezon

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia şi-a fixat partidele amicale din pauza competiţională, „alb-negrii” urmând să susţină 5 jocuri de verificare. Astfel, Selagea şi compania vor întâlni „U” Cluj în 31 ianuarie (în deplasare), Sportul Petreşti (10 februarie), CS Hunedoara – o dublă (17 şi 24 februarie) şi CNS Cetate Deva (21 februarie). Divizionara terţă clasată pe poziţia a şasea în ierarhia Seriei a 5-a din Liga a 3-a la mijlocul stagiunii va relua antrenamentele în 22 ianuarie, fiind prevăzut şi un cantonament centralizat în localitate.

*Alin Hancăş, nehotărât…

Alte chestiuni legate de campania de transferuri şi posibilele plecări din lot vor fi lămurite după instalarea noilor antrenori, în condiţiile în care se vor putea pregăti la capacitate normală mijlocaşii S. Iacşa şi Goguţa, reveniţi în activitate după o lungă perioada de indisponibilitate.

ELIT

Se ştie că antrenorul Adorian Himcinschi şi-a înaintat demisia în urmă cu o lună, după încheierea turului. Asta întrucât în vara anterioară îşi asumase o prevedere contractuală conform căreia putea fi demis dacă nu încheie turul pe locurile 1-2 în serie, deci era sub incidenţa respectivei clauze. Varianta vehiculată a fost instalarea cuplului Alin Hancăş – Adrian Bicheşi, chiar dacă nu a fost confirmată în mod oficial, data de 15 ianuarie fiind aceea în care clubul albaiulian va anunţa componenţa băncii tehnice. Astfel a prins contur informaţia conform căreia Alin Hancăş urma să fie instalat director tehnic, iar Adrian Bicheşi va activa ca antrenor principal. Situaţia rămâne actuală, doar că Alin Hancăş nu este decis 100 la sută să se implice la Unirea Alba Iulia, antrenorul blăjean având un program extrem de încărcat, cauzat de activitatea ca şi referent zonal al FRF, dar şi la CSŞ Blaj şi Universitatea „1 Decembrie 1918”. Din acest punct de vedere, lucrurile nu sunt lămurite total, iar Hancăş şovăie, agreând totuşi varianta venirii la Unirea Alba Iulia, lucru ce l-a lăsat să se înţeleagă la discuţiile cu oficialii albaiulieni. Discuţiile vor continua până la finele săptămânii, se studiază şi alte fomule în privinţa băncii tehnice, în condiţiile în care Bicheşi şi-ar asuma responsabilitatea preluării unei echipe de Liga a 3-a.

 

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...