Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ana Maria Groza la Grand Prix-ul de la Dublin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mărşăluitoarea uniristă Ana Maria Groza va participa duminică, 26 iunie la cursa de 20 kilometri din cadrul Grand Prix-ului IAAF Race Walking de la Dublin, în Irlanda. Competitoarea din Cetatea Marii Uniri râvneşte să îndeplinească baremul oficial (o oră 33 minute şi 30 secunde) pentru a ajunge Campionatele Mondiale de atletism de la Daegu (Coreea de Sud) din luna august. „Sper să-mi îndeplinesc obiectivul propus, deşi se anunţă o concurenţă puternică, cu 30 de atlete înscrise. Voi fi în premieră la Dublin şi mă concentrez pentru a prinde ultimul tren spre Mondiale”, a declarat sportiva legitimată la CS Unirea Alba Iulia şi CSU Alba Iulia, ce a împlinit 36 ani în data de 1 iunie.
În anul 2011 Ana Maria Groza a fost prezentă în patru competiţii internaţionale, respectiv Balcaniada de la Bucureşti (medalie de argint, cu rezultatul 1.36:52), Grand Prix-urile de la Dudince (Slovacia, locul 10, cu 1.40:7) şi Sesto San Giovanni (Italia, locul 9, cu 1.34:11) şi Cupa Europei la marş, în Portugalia, la Olhao (clasată pe poziţia a 24-a, cu 1.37:18), ultimele două derulate în cursul lunii mai. Ana Maria Groza a participat de trei ori consecutiv la Jocurile Olimpice, ediţiile de la Sydney (2000), Atena (2004) şi Beijing (2008), ţelul său fiind să concureze şi la Londra în 2012.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea