Amicalul CS Zlatna – Unirea Alba Iulia nu se mai dispută | “Alb-negrii” au renunțat la Ignat (Gaz Metan Mediaș II)

Partida amicală dintre CS Zlatna și Unirea Alba Iulia, programată pentru sâmbătă, 3 martie, nu se mai dispută, din pricina vremii. Zăpada abundentă  căzută în ultimele două zile a făcut ca terenurile luate în calcul, Zlatna, Oarda de Jos sau Vințu de Jos să nu fie practicabile, riscându-se accidentări. În consecință cele două cluburi au decis anularea partidei de verificare, prtogramată după ce s-a anunțat amânarea startului returului în Liga a 3-a și Liga a 4-a.

În același context, precizăm că divizionara terță a renunțat la înregimentarea mijlocașului R. Ignat (liber de contract, Gaz Metan Mediaș II), întrucât ar fi fost obligată să achite grila de formare. Astfel, “alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși au două transferuri în această iarnă: italianul De Marco și portarul Ciuperceanu (împrumutat de la Gaz Metan Mediaș II).

În weekendul din 9-10 martie, Unirea Alba Iulia este singura dintre conjudețene ce evoluează pe teren propriu, vineri, 9 martie, pe “Cetate” cu Comuna Recea. Performanța Ighiu întâlnește Gaz Metan Mediaș II, Metalurgistul Cugir pe CS Iernut iar Industria Galda pe Sănătatea Cluj, toate în deplasare.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

albaiulian 2 martie 2018 at 11:46

Daca nu ai ~1500€ sa achiti grila de formare pentru un jucator promitator, care ar fi ajutat echipa, mai bine te retragi din campionat. Parca i-ati ridicat in slavi pe „salvatorii” Unirii insa vad ca echipa se duce la fund si iarasi o sa fie cu morcovul in c*r pentru a evita retrogradarea.

Andrei 3 martie 2018 at 20:42

Domnule,ai mare dreptate,de parca acei bani ar fii fost cine stie ce suma,la 5 lei biletul la stadion din maxim 2 meciuri acei bani erau acoperiti,dar na e mai bine sa pierdem un tanar jucator,lotul fiind foarte puternic :)))) Conducerea si managementul e foarte slab la Unirea si asta ne costa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...