Rămâi conectat

Sport

Amicalul CS Zlatna – Unirea Alba Iulia nu se mai dispută | „Alb-negrii” au renunțat la Ignat (Gaz Metan Mediaș II)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida amicală dintre CS Zlatna și Unirea Alba Iulia, programată pentru sâmbătă, 3 martie, nu se mai dispută, din pricina vremii. Zăpada abundentă  căzută în ultimele două zile a făcut ca terenurile luate în calcul, Zlatna, Oarda de Jos sau Vințu de Jos să nu fie practicabile, riscându-se accidentări. În consecință cele două cluburi au decis anularea partidei de verificare, prtogramată după ce s-a anunțat amânarea startului returului în Liga a 3-a și Liga a 4-a.

În același context, precizăm că divizionara terță a renunțat la înregimentarea mijlocașului R. Ignat (liber de contract, Gaz Metan Mediaș II), întrucât ar fi fost obligată să achite grila de formare. Astfel, „alb-negrii” conduși de Adrian Bicheși au două transferuri în această iarnă: italianul De Marco și portarul Ciuperceanu (împrumutat de la Gaz Metan Mediaș II).

În weekendul din 9-10 martie, Unirea Alba Iulia este singura dintre conjudețene ce evoluează pe teren propriu, vineri, 9 martie, pe „Cetate” cu Comuna Recea. Performanța Ighiu întâlnește Gaz Metan Mediaș II, Metalurgistul Cugir pe CS Iernut iar Industria Galda pe Sănătatea Cluj, toate în deplasare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea