// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ambiții și orgolii în derby “de Alba” de la Galda, Industria – Performanța Ighiu, sâmbătă, 28 aprilie

Când se întâlnesc reprezentantele fotbalistice ale celor două comune despărțite de numai 11 kilometri nici nu mai contează pozițiile din clasament, respectiv Industria (locul 4, 44 de puncte) și Performanța Ighiu (poziția secundă, cu trei puncte mai mult).

Sâmbătă, la ora 17.00, la Galda de Jos se dispută penultimul derby “de Alba” al stagiunii, precedentele trei dueluri directe în eșalonul terț fiind indecise (în tur, pe “Cetate”, 1-1). Exceptându-l pe Seiwerth (Performanța) – suspendat, efectivele sunt complete pentru întâlnirea ce are loc la concurență cu confruntarea de pe “Cetate”, dintre Unirea Alba Iulia și “U” Cluj. “Ne așteaptă un joc dificil, întâlnim o echipă cu jucători de mare calitate individuală, o conducere tehnică profesionistă și o conducere administrativă inteligentă, care de-a lungul timpul devine și experimentată. Dar noi Industria, în ciuda rezultatelor ce nu ne satisfac pe teren propriu, credem în șansa noastră”, a precizat antrenorul gazdelor, Paul Ciucă. “Un asemenea derby județean implică inerent orgolii și ambiții. Nădăjduiesc la un joc sportiv, la finele căruia noi să fim învingători”, a spus Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică a Performanței. Amfitrionii, “campionii deplasărilor”, nu se regăsesc în fața fanilor (un singur gol în 2018), iar gruparea ighiană vine după două succese la rând fără gol primit.

Dan HENEGAR