Rămâi conectat

Sport

Ambiții și orgolii în derby “de Alba” de la Galda, Industria – Performanța Ighiu, sâmbătă, 28 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când se întâlnesc reprezentantele fotbalistice ale celor două comune despărțite de numai 11 kilometri nici nu mai contează pozițiile din clasament, respectiv Industria (locul 4, 44 de puncte) și Performanța Ighiu (poziția secundă, cu trei puncte mai mult).

Sâmbătă, la ora 17.00, la Galda de Jos se dispută penultimul derby “de Alba” al stagiunii, precedentele trei dueluri directe în eșalonul terț fiind indecise (în tur, pe “Cetate”, 1-1). Exceptându-l pe Seiwerth (Performanța) – suspendat, efectivele sunt complete pentru întâlnirea ce are loc la concurență cu confruntarea de pe “Cetate”, dintre Unirea Alba Iulia și “U” Cluj. “Ne așteaptă un joc dificil, întâlnim o echipă cu jucători de mare calitate individuală, o conducere tehnică profesionistă și o conducere administrativă inteligentă, care de-a lungul timpul devine și experimentată. Dar noi Industria, în ciuda rezultatelor ce nu ne satisfac pe teren propriu, credem în șansa noastră”, a precizat antrenorul gazdelor, Paul Ciucă. “Un asemenea derby județean implică inerent orgolii și ambiții. Nădăjduiesc la un joc sportiv, la finele căruia noi să fim învingători”, a spus Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică a Performanței. Amfitrionii, “campionii deplasărilor”, nu se regăsesc în fața fanilor (un singur gol în 2018), iar gruparea ighiană vine după două succese la rând fără gol primit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea