Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Alexandru Pleniceanu a înscris după doi ani!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce în 2005 şi-a trecut în cont întâiul său gol pentru Gaz Metan Mediaş într-un meci pe „Cetate”, mijlocaşul Alexandru Pleniceanu (foto, dreapta) a înscris sâmbătă prima oară de la venirea la Alba Iulia, în iarna acestui an, de la FC Mungia (Spania, liga a IV-a). „E o satisfacţie şi practic un nou început pentru mine. Încet încet îmi revin şi mă pun pe picioare”, a declarat fotbalistul în vârstă de 24 ani, ce nu a mai marcat de peste doi ani şi jumătate, din perioada când evolua la FC Botoşani. „Am demonstrat, deşi nimeni nu ne dădea prea multe şanse, că formăm un grup unit, iar dacă dăm totul în teren putem realiza rezultate bune”, a mai precizat Alex. Considerat cândva o speranţă a fotbalului autohton, Pleniceanu a intrat înr-un con de umbră din pricina problemelor medicale. „Am trei operaţii la picioare, a fost şi acel nefericit accident rutier din 2006 pe când eram la Gaz Metan. Acum colegii mei se luptă pentru grupele Europa League, iar eu încerc să-mi revin din mers”, a încheiat jucătorul. Altfel, pentru această victorie echipierii unirişti ar urma să încaseze suma de 900 lei.
lRotaru – prezent la peluză
Exclus din staff-ul tehnic într-un mod neelegant, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului stagional, fostul antrenor principal Gabriel Rotaru a stat la peluza cu tabela de marcaj pentru a urmări jocul din etapa inaugurală. „Pe undeva sunt necăjit de ce s-a întâmplat, dar şi fericit pentru băieţi, iar echipa mi-a făcut o bucurie. Am vrut să văd exact ce pot, mai ales că după «amicalul» cu Turda toată lumea s-a alarmat. Îi felicit pentru dăruire, au jucat aşa cum mă aşteptam”, a precizat Gabriel Rotaru.
lCu juniorii în cupă
Divizionara secundă intenţionează să trimită marţi la Sebiş o echipă compusă din juniori A, întărită cu câteva nume de la prima formaţie (I. Stan, Contor, Schuller, G. Croitoru, I. Grozav etc), motivul fiind lotul subţire numeric, valoric şi afectat de accidentări (M. Pistol, Bucurică, Al. Man, Pecarov). Altfel, Centrul de Copii şi Juniori al FC Unirea 2006 Alba Iulia selecţionează copii născuţi în anii 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003 şi 2004. Informaţii la telefon 0745-361043 (antrenor Vasile Ursu).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea