Rămâi conectat

Sport

Alexandra Suciu (Alba Iulia) – locul doi la Marşul Factorilor Poştali

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Staţiunea Poiana Braşov a găzduit sâmbătă, 18 iunie, faza naţională a concursului profesional sportiv „Marşul Factorilor Poştali”, ediţia a XXXV-a, eveniment de tradiţie organizat anual de Poşta Română începând cu anul 1977. La linia de start a competiţiei s-au aliniat în total 54 de poştaşi, 27 femei şi 27 bărbaţi, primii clasaţi fiind: *FETE: 1. Andreea Arsine (CRRP Iaşi), 2. Alexandra Simona Suciu (CRRP Braşov-O.P.D.C. Alba Iulia), 3. Despina Dragomir (CRRP Craiova); *BĂIEŢI: 1. Constantin Brânză (CRRP Iaşi), 2. Claudiu Costescu (CRRP Craiova), 3. Victor Valentin Romaşcan (CRRP Iaşi), 4. Constantin Văcăraşu (CRRP Iaşi), 5. Tiberiu Daniel Crăciun (CRRP Braşov). Pentru câştigătorii fazei naţionale provocarea va merge mai departe: primii cinci poştaşi şi primele trei poştăriţe vor reprezenta Poşta Română la întrecerea balcanică care va avea loc în luna septembrie 2011 în Turcia.
Organizarea şi desfăşurarea competiţiei naţionale din acest an a stat sub semnul întrebării având în vedere situaţia economică dificilă în care se găseşte C.N. Poşta Română S.A. „În lipsa unui buget propriu alocat, Compania Naţională Poşta Română a primit sprijinul a peste 20 de firme, constând în servicii şi premii pentru concurenţi şi astfel, cu ajutorul acestora, am reuşit să continuăm tradiţia de 35 de ani. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături iar personal vreau să le mulţumesc colegilor noştri Nedel Florin Ştirb de la Oficiul Cugir şi Alexandra Simona Suciu de la OPDC Alba Iulia pentru efortul depus la faza naţională şi sperăm ca judeţul Alba să fie pe podium şi la Balcaniada din Turcia”, a declarat Nicolae Albu, directorul operaţional OJRP Alba. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea