Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alegerile pentru şefia AJF Alba s-au amânat pentru iunie *Liga a IV-a se va relua în 15 martie

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sorin corpodeanAlegerile pentru şefia AJF Alba vor avea loc în iunie, deşi lumea fotbalului aştepta ca acestea să se desfăşoare în luna martie. Propunerea de a amâna data alegerilor a venit joi în şedinţa Biroului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba fiind aprobată. Aşadar, preşedintele AJF Alba va fi ales la sfârşitul sezonului competiţional, 2013-2014.

Tot ieri în şedinţa Biroului Executiv al AJF Alba s-au stabilit datele de desfăşurare ale competiţiilor de fotbal la nivel judeţean. Astfel, Liga a IV-a va începe în 15-16 martie, startul Ligii a V-a va fi dat în 22-23 martie, iar competiţiile pentru juniori C şi D vor debuta tot în luna martie, nefiind o dată stabilită. Reprezentanţii fotbalului mic din jdueţul Alba speră ca vremea să fie prielnică şi toate competiţiile să înceapă la data iniţială. „Amânarea alegerilor a venit în urma unei propuneri, care a fost aprobată. Sunt mai multe motive pentru care am stabilit încheierea campionatelor. În 9 martie va avea loc o Adunare Generală extraordinară, în cadrul căruia vom stabili alături de membri afiliaţi detaliile pentru returul campionatelor”a declarat Sorin Coprodean, preşedintele AJF Alba.

*Damian a votat împotriva amânării alegerilor

Singurul membru al Biroului Executiv care s-a opus amânării alegerilor a fost vicepreşedintele AJF Alba, Augustin Damian. „Nu consider întemeiate motivele pentru amânarea alegerilor. De pildă în 2010, alegerile au avut loc în luna februarie, înainte de începerea returului”, a declarat Augustin Damian, foarte probabil un contracandidat al actualului preşedinte AJF Alba, Sorin Coprodean la viitoarele alegeri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea