Albaiulianul Mihai Beldie Jr. l-a surclasat pe primarul oraşului Sinaia, La Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Beldie01Albaiulianul Mihai Beldie Jr. a obţinut locul 1 la clasa Diesel şi la clasa H3  în urma celei de-a 5-a etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, cupa “Sinaia Forever”.  Concursul s-a desfăşurat în weekendul trecut, pe un traseu extrem de spectaculos, pe raza oraşului Sinaia. Beldie Jr  a concurat pe un BMW Diesel, face parte din echipa Tonsch Automotive şi reprezintă Clubul Autosport Fair Play din Alba Iulia. Interesant este că la festivitatea de premiere, desfăşurată într-un cadru excepţional, la Cazinoul din Sinaia, Mihai Beldie Jr l-a surclasat pe primarul din Sinaia, Vlad Oprea, un împătimit al automobilismului, care s-a clasat în urma acestei etape doar pe locul 3. De altfel, pilotul albaiulian Mihai Beldie, de la Autorsport Fair Play Alba Iulia a declarat pentru ziarul Unirea că clubul din Alba Iulia a organizat pentru prima dată un CN de Viteză în Coastă la Sinaia şi a instituit trofeul Sinaia Forever pentru locul 1.

Şi pentru că nu este singurul din familie care îmblânzeşte caii putere, în weekendul viitor sora sa, Mihaela Beldie, doctor în medicina sportivă, îşi va relua activitatea competiţională ca navigator, alături de sibianul Radu David.

La Sibiu se va desfăşura  singura etapa românească din calendarul Campionatului European de Raliuri FIA, respectiv a 5-a etapă din CN de Raliuri Dunlop.

Raliul Sibiului se va desfăşura între 25 şi 27 iulie. Includerea cursei sibiene în calendarul european va aduce la Sibiu nume importante ale raliurilor din internaţionale. În acest an concurenţii vor alerga peste 216 kilometri de probe speciale, pe o suprafaţă mixtă asfalt/macadam.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...