Rămâi conectat

Actualitate

Alba Motor Challenge: Regal automobilistic între Hăpria şi Straja

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi şi mâine circulaţia va fi restricţionată pe drumul între Hăpria şi Straja, între orele 8.00 şi 17.00. Aici se vor desfăşura etapele 3 şi 4 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011, sub sigla „Alba Motor Challenge” în organizarea Autosport Fair Play Alba Iulia şi CJ Alba. Până la închiderea perioadei de înscrieri, 53 de piloţi şi-au anunţat intenţia de a se prezenta la startul celei de-a VII-a ediţii a Trofeului Alba Motor Challenge. Printre cei care vor concura pe traseul de 3.3 km dintre localităţile Hăpria şi Straja se va afla şi prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTV, Roxana Ciuhulescu, care va împărţi un Seat Ibiza Diesel cu Andrei Mitraşcă.
Va fi prezent pe traseul de la Straja şi liderul la zi al clasamentului CN de Raliuri şi vicecampionul CNR 2010, Vali Porcişteanu, „responsabil” cu show-ul automobilistic, acesta urmând să evolueze în calitate de deschizător.
Şi pentru ca raliul să nu fie întunecat de incidente nedorite, ieri seară toate maşinile înscrise în concurs au fost sfinţite de un preot.
Alba Motor Challenge este organizat de Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba Iulia în colaborare cu CJ Alba şi cu susţinerea Autotehnica, Valvoline, prin Prista Oil România SA – importator oficial, Auto Drive Center – dealer şi service autorizat Skoda Alba Iulia, Primăria Alba Iulia, Antel, Pensiunea MA, Pensiunea Rustiq, Motel Bleumarin, Axel, AB Star Grup, Torent, Florăria Ikebana. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea