Rămâi conectat

Sport

„Alb-negrii” au câştigat primul amical

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Golul înscris de fundaşul Potopea în minutul 90+1 a adus „alb-negrilor” prima victorie din cele 4 amicale estivale, scor 1-0 (0-0), ieri cu CS Cisnădie. Pentru divizionara secundă, aflată în cantonament la domiciliu au evoluat următorii: Lasc – Bâlu, M. Pistol, Bumbac, Al. Giurgiu – Melcea (Mureşul Deva), Cody (FCM Bacău), M. Cristea (Europa Alba Iulia), Ov. Muntean (Germania, liga a IV-a) – Wagner (FCM Bacău), S. Mureşan, iar după pauză au intrat Pascal, Cl. Oara, Potopea, Schuller, M. Oprea, Contor, Litean (Unirea Ungheni), Ciofu, Sg. Costea (Arieşul Turda), I. Grozav (revenit), Al. Man. „E important succesul pentru moralul echipei. Le-am şi spus jucătorilor că trebuie să vină şi victoriile, cu toate că ne aflăm în plin proces de pregătire fizică”, a declarat antrenorul Gabriel Rotaru.
lS-a renunţat la Cody şi Wagner, Litean şi Ov. Muntean rămân
Imediat după joc, antrenorul Gabriel Rotaru a renunţat la Cody şi Wagner, iar Melcea va mai fi văzut vineri la lucru la Simeria. „Litean şi Ovidiu Muntean vor rămâne, din punctul meu de vedere ultimul fiind mai talentat decât fratele său, care este titular la Gaz Metan Mediaş”, a spus „Roti”. Acesta îl doreşte în mod expres pe mijlocaşul Marius Cristea (Europa Alba Iulia), specificând că: „îl urmăresc din iarnă, l-aş vrea la echipă, deşi momentan nu este pregătit suficient, însă ştiu ce poate”. Vicepreşedintele Europei, Liviu Coacăză susţine că mijlocaşul în vârstă de 22 ani doar va fi împrumutat la FC Unirea, dacă tratativele se vor finaliza.
lG. Petcuţ (FCM Tg Mureş) aproape de Unirea
În ideea întăririi liniei de mijloc, oficialii unirişti au ajuns la un acord cu prim-divizionara FCM Tg Mureş, pentru a-l împrumuta un sezon pe mijlocaşul George Petcuţ (25 ani, fost la FC Silvania Şimleu), acesta fiind aşteptat aseară la Alba Iulia. „Ne-am înţeles cu FCM Tg Mureş şi urmează să batem palma şi cu fotbalistul. Petcuţ nu are pretenţii exagerate, trebuie să-i preluăm contractul”, a afirmat Vasile Trifan. Dacă tratativele cu Bucurică nu s-au finalizat deocamdată întrucât apărătorul stânga nu este mulţumit de durata contractului propus (până la 31 decembrie 2012), în schimb oficialii unirişti susţin că până la finele săptămânii aşteaptă să semneze contractul cu RMGC, conform căruia ar încasa suma de 200.000 euro în campionatul 2011-2012. „Dacă nu pleacă Nicuşor Stanciu şi mai efectuăm trei transferuri, nu contează cu cine jucăm în runda inaugurală”, a încheiat Rotaru. Ţintarul Ligii a 2-a se va stabili astăzi, preferinţa principalului unirist fiind Mureşul Deva ca adversar în runda inaugurală.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea