Rămâi conectat

Sport

Al. Giurgiu și Fetița, “ultimii mohicani”, au părăsit Unirea Alba Iulia | Destinații, CS Ocna Mureș și, probabil, CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Căpitanul Alexandru Giurgiu (29 de ani) și atacantul Răzvan Fetița (30 de ani) s-au despărțit de divizionara terță Unirea Alba Iulia, reziliindu-și contractele valabile până la vară.

Cei doi experimentați jucători au preferat să plece de la gruparea din Cetatea Marii Uniri, sătui de promisiunile neonorate, în dreptul lor adunându-se 11 luni și jumătate de contracte neachitate! “Ultimii mohicani” au plecat de la “lanterna roșie” a Seriei a 9-a, echipă sufocată de probleme financiare. Al. Giurgiu a acceptat propunerea de la conjudețeana CS Ocna Mureș, iar Fetița este în discuții avansate cu CSU Alba Iulia, liderul Ligii a 4-a. Al. Giurgiu – 3 reușite și Fetița – două goluri au semnat împreună mai mult de jumătate din golurile ultimei clasate. Giurgiu (s-a întors la echipa ce l-a format în ianuarie 20117) și Fetița (ajuns la Unirea Alba Iulia la începutul anului 2019) și-au încheiat conturile cu gruparea albaiuliană, iar datoriile clubului cătee aceștia au fost eșalonate până la finele anului.

A fost foarte grea despărțirea de Unirea, echipa sufletului meu, dar așa e cel mai corect, pentru mine și pentru familie. Mi-am dat acordul verbal pentru CS Ocna Mureș, cu care îmi propun să adunăm cât mai multe puncte”, a spus Al. Giurgiu.

Așa nu se mai putea continua. Am reziliat unilateral contractul, iar pentru restanțe o să îmi depun memoriu”, a punctat Fetița.

Un alt unirist, Paul Haj este pe lista altei formații din Alba, Metalurgistul Cugir, ce ațșteaptă ca tânărul jucător să își rezolve situația cointractuală cu Unirea Alba Iulia. “Alb-negrii” au probleme majore în această iarnă, reunirea a fost amânată cu o săptămână, în speranța că situația financiară se la îmbunătăți, însă negocierile cu investitori privați nu au avansat, fiind mai degrabă blocate. Și banca tehnică este într-o ceață totală, apelându-se la formula Marcel Rusu – Mircea Oprea, într-o ordine aleatorie, însă cei doi antrenori nu prea mai au ce pregăti. Asta întrucât pe lângă localnicii Al. Giurgiu, Fetița și Haj, sunt deciși să plece și fotbaliști din alte zone, Mocanu, Bartok. Ciorgovean, S. Tineiu și Cl. Morariu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea