Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba: O firmă din Spania caută 400 de femei și 200 de cupluri pentru cules de căpșuni. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania. Firma SUREXPORT caută 400 de femei și 200 de cupluri, pentru muncă sezonieră de recoltat de căpşuni, campania 2018 (nu se solicită experiență). Sun căutate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18–50 ani.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze pentru înregistrarea în baza de date consilierului EURES din cadrul AJOFM Alba din strada Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0742.281887, email [email protected].

Selecția va avea loc dupa cum urmează:

  • în data de 11 decembrie 2017 la Ploiești
  • în perioada 13 – 14 decembrie 2017 la Craiova.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea