Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Szabolcs Szekely a plecat de la Timişoara *ACS Poli s-a despărţit de golgheterul ei din Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a a anunţat azi prima despărţire din noul an. ACS Poli a renunţat la Szabolcs Szekely, atacant trecut ”în rezervă” în toamnă. În vârstă de 29 de ani, fostul golgheter al timişorenilor mai avea şase luni de contract şi urmează să aleagă din trei oferte pe care le are de la cluburi din străinătate, conform site-ului liga2.ro.
Atacantul a jucat şi la Unirea Alba Iulia în anul 2006, fiind lansat în fotbal de Metalul Aiud. Szabolcs Szekely a fost printre principalii ”tunari” ai primului eşalon în sezonul trecut, reuşind 11 goluri pentru ACS Poli. Bănăţenii au retrogradat însă iar atacantul a dispărut treptat din prima echipă pregătită de Dan Alexa. În noul sezon de Liga a II-a aiudeanul a bifat doar patru prezenţe în tricoul alb-negrilor. Jucătorul a fost de acord cu rezilierea de comun acord a contractului, mai ales că acum are posibilitatea de a da curs ofertelor pe care le avea de o bună perioadă de timp.

Am venit şi am vorbit cu conducerea, a fost de comun acord. Sunt trei echipe de primă ligă din Europa cu care discut, încă nu m-am decis, voi vedea zilele următoare. Am dorit să am actele în mână, să fiu liber, a declarat Szabolcs Szekely pentru Sport9.ro. Foarte probabil, ex-timişoreanul va ajunge în Ungaria.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Szabi nu va uita însă cu siguranţă perioada petrecută pe Bega, mai ales că a avut posibilitatea de a se remarca pe prima scenă. Într-un fel îmi pare rău, dar mai sunt şi momente de acest gen în viaţa unui fotbalist. Iubesc această echipă şi le mulţumesc tuturor, de la domnul primar la fiecare din club. Nu mi-e uşor, majoritatea prietenilor mei sunt din Timişoara, a spus Szekely.

Atacantul nu dă vina pe nimeni în afara sa pentru faptul că a rămas în afara lotului la multe meciuri din toamnă. Au fost trei luni grele pentru mine. A fost şi dezamăgirea retrogradării, că nu am jucat a fost din vina mea, îmi asum. Sper ca la noua echipă să fac treabă, mai ales că va fi într-o ţară unde îmi doream să ajung, a adăugat Szabolcs Szekely. Cel care a a fost desemnat la finele lui 2013 cel mai bun atacant din Liga I recunoaşte că parcursul său în Banat a fost inedit: Eu am avut mereu încredere în mine. Când eram la Recaş se poate spune că nu era uşor să mă gândesc la Liga I. Szekely a evoluat prima dată în zona de vest la CFR Timişoara în Liga a II-a, apoi a revenit pentru perioada Recaş din Liga a III-a, echipă alături de care a promovat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea