Aiudeanul Levente Polgar, apreciat de ministrul Apărării pentru că a alergat de Ziua Națională 35 de km fluturând tricolorul: L-am cunoscut ca unul dintre cei pentru care nu există imposibilul

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a apreciat efortul făcut de aiudeanul de origine maghiară Levente Polgar, care a alergat fluturând tricolorul, de Ziua Națională, de la Aiud la Alba Iulia, în semn de respect pentru militarii care luptă în teatrele de operațiuni.

levente-polgar02

ELIT

Ministrul Apărării a postat un mesaj, vineri, următorul mesaj pe contul său de Facebook: ”De 1 Decembrie, am urmărit cu interes cum s-a sărbătorit și în țară Ziua Națională a României. Am văzut multe dovezi despre cât de ambițioși, uniți și iubitori de tradiție pot fi românii.

Mi-a atras atenția în mod special gestul făcut de sportivul Levente Polgar, pe care l-am cunoscut la Gala Invictus, ca unul dintre cei pentru care nu există imposibilul, ci doar noi provocări pe care le depășesc cu hotărâre și perseverență.

O poveste frumoasă despre voință și spirit românesc în care ultramaratonistul a alergat de la Aiud la Alba Iulia, fluturând tricolorul României timp de trei ore și zece minute. În semn de respect pentru militarii care luptă în teatrele de operațiuni, dar și pentru cei căzuți, tânărul susține la unison cu mișcarea Invictus sprijinirea celor care s-au accidentat în misiunile lor pentru apărarea țării. Empatizarea este cu atât mai mare cu cât și Levente a suferit un accident feroviar în copilărie. La fel ca sportivii noștri din echipa Invictus, el nu și-a pierdut dorința de a merge mereu mai departe, de a își depăși mereu propria condiție”.

Citește și Levente Polgar, ultramaratonistul de origine maghiară, s-a ținut de cuvânt: A alergat de la Aiud la Alba Iulia, fluturând tricolorul, de Ziua Națională

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...