Rămâi conectat

Ştirea zilei

Afectarea pulmonară suferită de pacienții COVID: Imagini șocante ce relevă diferența între o persoană vaccinată și una nevaccinată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Afectarea pulmonară suferită de pacienții COVID: Imagini șocante ce relevă diferența între o persoană vaccinată și una nevaccinată

Tomografiile computerizate ala plamânilor au fost postate pe pagina oficială a platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea – Ro Vaccinare.

Medicul Diana Manolescu, director medical Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara, comentează imaginile:

„Am observat o diferență însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS CoV 2 și cei ai unui pacient nevaccinat.

La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuși o infecție COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce în cazul bolnavilor nevaccinați începe de la 30-40 la sută și poate crește, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar și de câteva ore, până la 70-80, și chiar 85 la sută.

Nu de puține ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viața. Singura soluție este vaccinarea.”, scrie dr Diana Manolescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea