Rămâi conectat

Sport

Ad. Câmpeanu s-a certat cu spectatorii, fiind la un pas să sară gardul în tribună!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Înlocuit în minutul 80, căpitanul unirist Adrian Câmpeanu a fost la un pas să sară gardul tribunei a doua pentru a se răfui verbal cu un spectator care i-a reproşat evoluţia dezamăgitoare. Ameninţător, vârful gazdelor a petrecut câteva minute în spatele băncii de rezerve, purtând un dialog la cote înalte cu fanul respectiv, căruia i-a bătut obrazul, iar în cele din urmă atacantul a fost temperat de „veteranul” Gabriel Rotaru şi a plecat supărat la vestiare.
lY. Camara – n-a rezistat la încălzire
Fundaşul francez Yamoudou Camara, integralist până la jocul de sâmbătă a lipsit din pricina unei contracturi musculare în zona inghinală, jucătorul de culoare fiind înlocuit în unsprezecele de start, în timpul încălzirii de Adrian Florin Potopea, în distribuţia defensivă revenind după 5 jocuri şi G. Ivan (absent din prima rundă a returului, cu Alro Slatina). Y. Camara a vizionat meciul împreună cu un alt jucător de culoare, nou-venitul camerunez, atacantul Edmond N’Guekam (22 de ani). Amfitrionii au avut promisă o primă cifrată la 1200 lei, însă după acest pas fals şefii iau în calcul aplicarea unor amenzi.
lSelagea a ajuns la FC Bihor
Preşedintele oaspeţilor Geta Onu a luat loc în tribuna întâi, alături de Gheorge Ghiţ – antrenorul formaţiei FC Bihor Oradea şi Cătălin Sărmăşan preşedintele centrului de fotbal Liberty, ultimii doi în calitate de „spioni” pe „Cetate”. Declarat liber de contract în urma litigiului cu Unirea Alba Iulia, mijlocaşul Ciprian Selagea a ajuns la un acord cu FC Bihor, cu care a semnat un angajament până la finele campionatului, cu posibilitatea prelungirii în cazul în care bihorenii vor accede în Liga 1. Selagea are şansa să debuteze la noua sa formaţie chiar în oraşul natal, întrucât FC Bihor va susţine următorul meci oficial peste două etape, pe 30 aprilie, la Alba Iulia. Înainte de a accepta propunerea de pe Crişuri, internaţionalul de tineret s-a aflat la Timişoara în speranţa că va ajunge în curtea prim-divizionarei. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea