Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ACS Mediaș – CS Universitar Alba Iulia 2-0 (1-0), în etapa a 3-a din play-off | Studenții, a 3-a înfrângere consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitar Alba Iulia a suferit o nouă decepție, pierzând în deplasare cu ACS Mediaș, scor 0-2 (0-1), în fapt al 3-lea eșec succesiv al formației din Cetatea Marii Uniri, care dezamăgește în această fază a competiției.

Vizitatorii au început mai bine partida și au fost mult mai periculoși, având câteva oportunități, între care și bara lui Pîntea (10). Magyari a deschis scorul în minutul 29, profitând de dubla eroare B. Lazăr – R. Gal, portarul revanșându-se în minutul 44, la ocazia lui A. Vlad. La reluare, o nouă greșeală defensivă, de data aceasta a lui B. Lazăr, a dus la majorarea avantajului, A. Dumitru marcând în minutul 52, parafând astfel primul succes din play-off pentru nou-promovata. Studenții au punctat la impresia artistică (în prelungiri, portarul R. Gal a avut o ocazie!), dar au rămas cu mâna goală și un bilanț dezolant în play-off, 3 înfrângeri din tot atâtea jocuri și fără gol marcat. De la victoria cu liderul Gloria Bistrița, în ultima etapă a sezonului regular, meci care a parafat accederea în play-off, „alb-albaștrii” și-au pierdut busola. Astfel s-a înregistrat a 3-a înfrângere stagională „la zero” cu ACS Mediaș.

Un meci plăcut ochiului, între două echipe bune, disputat într-o atmosferă frumoasă. Am încercat să presăm, am dominat, nu am reușit să fructificăm ocaziile avute și am primit două goluri pe greșeli individuale împotriva cursului jocului. Este frustrant că nu marcăm, suferim pentru că ne lipsește un atacant veritabil„, a spus Bruno Vienescu.

ACS Mediaș: Blaga – Vodă, Hanzu/ cpt, A. Vlad, S. Șerban, Petra, Al. Luca, Balgiu, A. Dumitru, Căt. Tineiu, Magyari; rezerve Ciupercean, Maxim, Avram Cr. Man, Bîrsan, Orlandea, Noian, B. Rotaru, Pajko. Antrenor Mihai Ianc.

CSU: R. Gal – Kilyen/ cpt, Niakate, B. Lazăr (57, Târșa), Bucurică (63, Tronea) – M. Șerban, R. Popa, Piftor (63, Ouedraogo) – Gilyen (70, Cunțan), Pîntea, Bidulescu (57, Trifu); rezerve Al. Șerban, Cisse, V. Boldea, Cărăbineanu. Antrenor Bruno Vienescu.

Arbitri M. Lăstun (Rm. Vâlcea), Cr. Cășuț (Arad), P. Irina (Oradea) Observatori E. Dumitrescu (Pitești), T. Biriș (Hunedoara)

Foto: Sport în Sibiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea