Rămâi conectat

Actualitate

Accident pe DN7: Autoturism condus de o tânără din Alba lovit într-un carambol rutier provocat de un șofer de 78 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism condus de o tânără din Alba a fost lovit, luni dimineața, într-un carambol rutier provocat de un șofer de 78 de ani, pe DN 7.

”În data de 18.03.2019, în jurul orei 07:40, un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula fața sa, condus de un bărbat de 35 de ani, din Orăştie. În urma coliziunii, autoturismul tamponat a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, care, la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 31 de ani, din judeţul Alba”, precizează reprezentantul IPJ Hunedoara.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi dintre conducătorii auto (cel în vârstă de 78 de ani şi cel de 35 de ani), precum şi a unei pasagere în vârstă de 7 ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea