Accident pe DN7: Autoturism condus de o tânără din Alba lovit într-un carambol rutier provocat de un șofer de 78 de ani

Un autoturism condus de o tânără din Alba a fost lovit, luni dimineața, într-un carambol rutier provocat de un șofer de 78 de ani, pe DN 7.

”În data de 18.03.2019, în jurul orei 07:40, un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula fața sa, condus de un bărbat de 35 de ani, din Orăştie. În urma coliziunii, autoturismul tamponat a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, care, la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 31 de ani, din judeţul Alba”, precizează reprezentantul IPJ Hunedoara.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi dintre conducătorii auto (cel în vârstă de 78 de ani şi cel de 35 de ani), precum şi a unei pasagere în vârstă de 7 ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Badea Onu 19.03.2019 at 10:46

Daca un sofer de peste 60 de ani produce un accident este o STIRE,dar sutele de tineri care insangereaza ,zilnic,soselele nu reprezinta nimic.Stimulam URA intre tineri si varsnici,intre bogati si saraci,intre bugetari si cei din privat,intre sateni si oraseni,intre medici si pacienti,intre femei si barbati,intre copii si parinti …Trist viitor ne asteapta si o trista Romanie.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...