Rămâi conectat

Actualitate

Accident cu DOUĂ VICTIME. Fratele lui Traian Băsescu a rănit două persoane, după ce a întors pe linie dublă continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, două persoane au fost rănite într-un accident rutier în care a fost implicat Mircea Băsescu. După primele cercetări, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele fratelui fostului președinte, conform Mediafax.

Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier în care a fost implicat Mircea Băsescu, în localitatea Eforie. După primele cercetări, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele fratelui fostului președinte.

Potrivit polițiștilor constănțeni, vineri dimineață, Mircea Băsescu a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, pentru a întoarce, peste marcajul dublu continuu. În acel moment mașina condusă de fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost lovită de un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni. Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit traumatism cranio-facial și lombar.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea