Rămâi conectat

Sport

99 la sută în Liga Naţională şi în sezonul viitor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meci aprig în sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, unde Cetate Deva a obţinut o victorie mare în vederea salvării de la retrogradare, principalele marcatoare fiind Florentina Cartaş – 6 goluri, respectiv Ada Moldovan – 5 goluri. Cu acest succes extrem de important trupa lui Weber a acumulat 12 puncte şi devansează prin prisma golaverajului pe SCM Craiova, urcând pe locul 11 în Liga Naţională. „Un joc de o tensiune maximă, dar am câştigat pe merit. Doar matematic mai avem emoţii în lupta pentru salvarea de la retrogradare, pentru că mai sunt de disputat opt puncte”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.
În această săptămână urmează noi discuţii pe teme financiare între reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba, primăriei municipiului Sebeş şi Marian Muntean, finanţatorul echipei devene, în vederea finalizării proiectului pentru ca în campionatul viitor la Sebeş să activeze o echipă (numele vehiculat fiind HC Cetate Sebeş) care să participe în primul eşalon handbalistic feminin. La mijloc stau chestiuni de organizare, fuziunea între cluburi, preluarea locului de la CSM Cetate DevaTrans, dar şi un plan de perspectivă pe câţiva ani, dorindu-se ca în sala „Florin Fleşeriu” să se joace handbal feminin de performanţă. Mai menţionăm că în etapa a 25-a a Diviziei A, Seria B, CSM Sebeş – SC Mureşul Tg Mureş 18-23 (8-10). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea