700 de liberali din judeţ au protestat ieri după-amiază în Capitală

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Aproape 700 de liberali din judeţ (lideri politici, membri) şi simpatizanţi PNL au participat ieri la un miting autorizat, în Capitală. Cele 9 autocare şi 6 microbuze cu care liberalii din Alba s-au deplasat în capitală au ajuns la intrarea în Bucureşti la ora 14.30 şi au aşteptat cam o oră să fie preluaţi de o escortă a poliţiei pentru a fi conduşi în zona de miting, la Arcul de Triumf. La ora 16.30 liberalii din toată ţara, sosiţi la miting în Bucureşti, au ascultat discursurile mobilizatoare ale senatorului PNL Mircea Diaconu, ale preşedinţilor Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

crisan 20 ianuarie 2012 at 21:28

700×42 (județe)= 29400 participanți- Și marmota învelea ciocolata.

nelu 20 ianuarie 2012 at 22:32

PD-L SI USL ACEASI MIZERIE

Deleanu 20 ianuarie 2012 at 22:48

Incitare la violenţă , la nesupunere civică , plus baliverne spuse de Zamfir şi ceilalţi . Pe nimeni nu au convins , ba din contră …

Aurelian 21 ianuarie 2012 at 0:49

Rau de tot a ajuns PeNaLi din Alba, in fata lui Cr(et)in Antonescu, Piticul Atomic s-a stofocat sa-i duca la Bucurestii aproape 700 de oameni, deci 10% din toti cei 7.000 participantii la manifestatie, si nu ii bagat in sama. Cred ca i-a placul mai mult lui Cr(et)in Antonescu, bastile rosii de carnaval a lui Mazare de la Constanta.

ABRUDEAN 21 ianuarie 2012 at 8:55

Oare toti au fost liberali?Noi stim ca de exemplu din Abrud au fost platiti oameni care sa mearga la miting in contul celor care se pretind liberali.Daca nu credeti intrebati pe d-l Pasca Dorel seccretar al PNL Abrud si pe d-nul Cioara Nicolae,consilier local PNL care si-au platit oameni care sa mearga in locul lor.Oare de ce?Pt.ca fiica d-nului Cioara lucreaza la Primaria Abrud?Aveti grija Abrudenilor ca se umbla cu „CIOARA” vopsita.

ABRUDEAN 21 ianuarie 2012 at 9:04

Oare de ce unii care-si zic liberali din orasul Abrud n-au participat la miting si au platit oameni care sa mearga in locul lor?Daca nu credeti intrebati-i pe d-nii CIOARA NICOLAE,consilier local PNL Abrud si PASCA DOREL,secretar PNL Abrud de ce nu au participat si si-au platit oameni care sa-i reprezinte la miting.Sa aiba legatura oare cu faptul ca fiica d-nului Cioara Nicolae a fost angajat la Primaria Abrud de administratia PDL-ista?
Aveti grija abrudenilor ca se cam umbla cu „CIOARA” vopsita.

ABRUDEAN 21 ianuarie 2012 at 9:10

Oare de ce unii din orasul ABRUD care-si zic liberali cum sunt alde CIOARA NICOLAE,consilier local PNL si PASCA DOREL{BANCHERU},secretar PNL abrud ,n-au participat la MARELE MITING si si0au platit oameni care sa mearga in locul lor.
Sa aiba legatura cu faptul ca fiica d-nului Cioara Nicolae a fost angajata la Primaria Abrud de administratia PDL-ista a orasului.
Abrudenilor ,aveti grija ca se umbla cu „CIOARA ” vopsita.

ABRUDEAN 21 ianuarie 2012 at 12:24

Daca au curaj cei doi,PASCA DOREL SI CIOARA NICOLAE sunt asteptati azi 21.01.2012 in fata primariei ABRUD sa protestam.M-as mira sa vina…

crisan 21 ianuarie 2012 at 12:56

Se misca multi pe bani, la propriu. Am vazut filmuletul prezentat la B1 aseara. Am citit de asemenea pe Hot News un articol vizualizat de aproape 140000 de cititori care reprezinta cristalizarea unei realitati. Nu strica sa citim mai mult si sa vorbim mai putin. Articolul este ”Eu nu, multumesc!”de R. Ardelean

Aurelian 22 ianuarie 2012 at 14:38

Si in 1907 s-a miscat tara, si s-a demonstrat pana la urma ca a fost tot mana rusilor, rusine domnilor tradatori de neam!

Bingo ! 22 ianuarie 2012 at 18:37

Cand spui „tradatori de neam” AURELIAN, sa inteleg ca te referi la buda portocalie, plina de rahati si condusi de o Basina, nu ?

ANI 22 ianuarie 2012 at 18:27

Pt. Abrudean , sa sti ca multi se ascund si le e frica sa se manifeste contra actualei puteri din cauza ca sunt amenintati de actuala putere (fie ca lucreata in administratie, invatamint,sanatate etc pina si la firme private actualii baroni portocalii le comanda) asa ca este normal sa le fie frica oamenilor daca sunt amenintati ca vor fi dati afara din serviciu. Este grav ca se intimpla asa ceva intr-o tara europeana care se pretinde a fi democrata.

Provincialul 23 ianuarie 2012 at 16:13

Stimati domni, chiar credeti ca daca va bagati capul in nisip ca strutul si transmiteti mesaje portocalii situatia nu se va agrava si istoria NU va matura PDLul si pe Basescu?
Cat de tam.piti pot fi uni sa creada ca oameni ies in strada platiti? Ca de fapt ei crapa in casele lor de cald, prea mult bine si numai cu bani ii scoti din casa?
Poate ar fi bine sa-i intrebati pe cei din Brad cat de cald e in casele lor, cat de bine le merge somerilor din zonele de minerit, sa-i intrebati pe pensionari ce bine le este, ca sa veniti sa spuneti ca ies in strada ca sunt platiti.
Domnilor cu suflet lipit de Basescu ca timbrul de scrisoare cat de ORBI sunteti?

Comentariile sunt oprite