Rămâi conectat

Societate

14 martie: Grupul Skepsis prezintă spectacolul „Comedie Neagră”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Grupul de teatru Skepsis prezintă joi, 14 martie, de la ora 19.00, spectacolul “Comedie Neagră”, de Peter Shaffer. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor  din Alba Iulia.

Skepsis vă invită să trăiţi o seară plină de neaşteptat împreună cu personajele create de Peter Shaffer, a căror soartă este dictată de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, dezvăluind intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele şi silindu-i pe toţi să-şi duzvăluie adevărata faţă.

Spectacolul este realizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri destinate dobândirii unui spaţiu în Alba Iulia, necesar transfomarii trupei in Teatru Comunitar, toate încasarile fiind alocate acestui scop.

Biletele se găsesc de luni 11 martie, pâna joi 14 martie, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia,  între orele 09.00 – 15.00, sau la intrare. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Grupul Skepsis mulţumeşte pe această cale lui Ştefan Balog şi Elena Cristea pentru colaborarea specială în vederea realizării acestui spectacol. Regia: Viorel Cioflică


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Cele mai frumoase mesaje de primăvară 2024. Trimite şi tu un MESAJ, o FELICITARE, un SMS de Mărţişor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase felicitări de primăvară și mesaje de 1 Martie 2024. Mesaje de mărțișor pentru: prieteni, iubit(ă), fete, mame, colegi, profesori. Scurte urări haioase și amuzante care pot fi transmise prin SMS de 1 martie. Primăvara „bate” la ușă, iar acesta este momentul potrivit pentru a transmite MESAJE DE 1 MARTIE celor dragi. Dacă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea