Rămâi conectat

Cultură Educație

11- 13 octombrie 2019: Târgul de povești pentru copii. Târg de carte dedicat celor mici, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Andreea Ștefan

Publicat

în

Clubul de carte “Cu copiii la povești” are plăcerea de a vă invita la „Târgul de povești pentru copii”, Ediția a II-a!

După succesul impresionant al primei Ediții de Târg de carte pentru cei mici, ne dorim să ducem povestea mai departe, aducând împreună într-un cadru organizat edituri ce publică adevărate comori literare adresate celor mici, precum si librării ce comercializează cele mai valoroase titluri pentru copii.

Singura inițiativă de acest gen din țară, își propune să transforme Alba Iulia, între 11-13 octombrie, în Capitala Micilor Cititori. Pe perioada celor trei zile de târg, vor fi prezente în fața publicului cărți ce merită să întregească biblioteca fiecăruia, cărți recomandate de marea comunitate a părinților ce înțeleg importanța lecturii in viața copiilor, dar mai ales cărți care să poată fi răsfoite si achiziționate la prețuri promoționale, timp de trei zile la Alba Iulia.
Întrucât crezul de ansamblu al Clubului de carte vizează poveștile cu mesaj pozitiv, responsabilitate si respect prin educarea emotionalului si educația cu blândețe, “Târgul de povești pentru copii” Ediția a II-a, va fi un eveniment ce va pune în valoare importanța lecturii încă de la vârste fragede, precum și cărțile de calitate, ce au puterea de a dezvolta creativititatea, imaginația, gândirea critică, libertatea de exprimare și încrederea în sine.

Târgul se va desfășura în cadrul Muzeului Național al Unirii, Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia și va găzdui atât expoziția cu vânzare a celor mai bune titluri editoriale, carte rară, precum si lansări de carte, invitați speciali, precum renumita Prințesa Urbană (Ioana Chicet-Macoveiciuc), teatru de păpuși pentru copii, ateliere creative, atelier de înțelegere a cititului,  dar și cercuri de ecologie, atrăgand atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Programul Târgului va fi după cum urmează: vineri, 11.10.2019 între orele 15:00-20:00 sâmbătă, 12.10.2019 între orele 10:00-20:00, iar duminică, 13.10.2019 între orele 10:00-20:00. Participarea este gratuită, iar pentru mai multe informații și programul complet de eveniment, vă invităm să accesați pagina Clubului de carte „Cu copiii la povești”: https://www.facebook.com/cucopiiilapovesti/

“Târgul de povești pentru copii”, Ediția a II-a este organizat de către Asociația Cu copiii la povești, cu sprijinul sponsorilor și partenerilor de eveniment și prin suport logistic din partea Consiliului Județean Alba, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Muzeului Național al Unirii și Bibliotecii Județene Alba.

            Vă așteptăm cu drag,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice” La fel ca în fiecare an, Bacalaureatul și simularea lui vin cu o coleție de perle care arată că unii dintre tinerii României Educate, cum se cheamă proiectul de țară al președintelui Iohannis, nu prea înțeles cum stă treaba cu educația: După Revoluția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea