Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Elevii Liceului Teoretic Teiuș în vizită la Baumit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre activităţile desfăşurate în săptămâna „ Să ştii mai multe să fii mai bun!” la Liceul Teoretic Teiuş, se numără şi vizita tematică a unui grup de elevi la fabrica Baumit din localitate. Acţiunea a avut loc miercuri, 26 octombrie 2016 şi a avut drept scop observarea directă a modului de fabricare a materialelor folosite pentru construcţia locuinţelor, formarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea respectului pentru muncă şi pentru mediul înconjurător.

Explicaţiile primite au facilitat înţelegerea, de către elevi, a procesului tehnologic de fabricare a produselor finite. Elevii au fost impresionaţi de complexitatea utilajelor şi de gradul ridicat de organizare, automatizare şi control al proceselor. Ei au apreciat faptul că fabrica a sprijinit şcoala şi comunitatea locală în diverse lucrări de construcţii şi renovări.

teius3teius1

 

 

 

 

 

 

Desfăşurarea acestei lecţii despre muncă, viaţă şi responsabilitate a fost coordonată de profesoarele de ştiinţe ale naturii Maria Lup, Sanda Jude, Rodica Coroi şi Angela Mărginean. (prof. Romina Pop)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea