Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, titular în partida amicală România Under 16 – Italia Under 15, scor 0-1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean a fost titular în reprezentativa Under 16 a României, în partida amicală disputată la Buftea şi pierdută de „tricolori”, scor 0-1 (0-1), în compania reprezentativei Under 15 a Italiei.

Dacă în precedenta confruntare, antrenorul Sorin Colceag l-a introdus doar la pauză pe jucătorul legitimat la CS Zlatna, în acest al doilea meci, Andrei Mărginean a intrat în primul unsprezece şi a evoluat până în minutul 65, când a fost substituit de Călin. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 30 de Cancello, după o nesincronizare a defensivei României.

Citeşte şi: Andrei Mărginean (CS Zlatna), transferat la Manchester United! Lovitură extraordinară pentru clubul de pe Ampoi! Truță și Kiraly, monitorizați de Atalanta

Andrei Mărginean a strâns 4 partide pentru România Under 16, două dintre acestea din postura de titular, următoarea acţiune a naţionalei de juniori fiind în Olanda, în luna martie.

Mijlocașul Andrei Mărginean (CS Zlatna) are o șansă unică a carierei, urmând ca la vârsta de 16 ani să semneze cu Manchester United, făcând un pas imens spre fotbalul profesionist!

Până în luna iulie când poate semna contractul conform normelor în vigoare, Mărginean va merge în luna aprilie timp de trei săptămâni la Manchester United pentru a trece probele medicale și a se acomoda cu rigorile fotbalului britanic.

sursa: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea