Rămâi conectat

Sport

Andrei Mărginean (CS Zlatna), transferat la Manchester United! Lovitură extraordinară pentru clubul de pe Ampoi! Truță și Kiraly, monitorizați de Atalanta

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Mijlocașul Andrei Mărginean (CS Zlatna) are o șansă unică a carierei, urmând ca la vârsta de 16 ani să semneze cu Manchester United, făcând un pas imens spre fotbalul profesionist! 

Până în luna iulie când poate semna contractul conform normelor în vigoare, Mărginean va merge în luna aprilie timp de trei săptămâni la Manchester United pentru a trece probele medicale și a se acomoda cu rigorile fotbalului britanic

Monitorizat și pe timpul turneului internațional al naționalei Under 16 în Cipru, Andrei Mărginean (foto, nr. 16) a fost văzut astăzi la lucru, la amicalul România – Italia, scor 0-3, acesta intrând în teren la începutul actului secund.

Roadele muncii de 4 ani la CS Zlatna încep să-și arate roadele, iar alți doi tineri jucători Vlad Truță și Alexandru Kiraly vor pleca în luna mai la Atalanta, la academia clubului din Serie A, după ce au fost urmăriți pe DVD-uri. La partida amicală între România și Italia, au fst prezenți reprezentanți ai altor cluburi celebre din Europa precum Arsenal, AS Monaco, Genoa, Sampdoria, Torino sau Napoli.

La noi nu este importantă partea financiară, primordială este dorința copilului și a familiei. Nu o să-l blocăm sub nicio formă, mai ales că este monitorizat de un club atât de important precum Manchester United. Un club precum CS Zlatna care nu există pe harta fotbalului românesc dă o adevărată lovitură de imagine prin acest transfer. Toți banii pe care îi vom primi în urma transferului, o să-i investim în copii din munții Apuseni, să lucrăm la un nivel ridicat la acest sector juvenil”, a declarat Cristi Aron, președintele CS Zlatna

Andrei Mărginean va pleca în luna aprilie la Academia de Fotbal a clubului la care activează acum celebrul Jose Mourinho, iar în luna iulie, mai precis în 3 iulie tânărul jucător va semna cu Manchester United, un club imens.

Formația din Liga a V-a Alba urmează să se aleagă de pe urma mutării cu suma de 80.000 de lire sterline și 15 la sută dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 200.000 de lire sterline.

*Ionel Danciar: „Este cel mai frumos cadou de ziua mea”

Este o veste extraordinară pentru fotbalul din Alba și tânărul jucător de pe Ampoi. „Este un pas imens pentru un club precum al nostru și cel mai frumos cadou posibil de ziua mea. Mărginean are calități extraordinare și se va dezvolta într-un mod remarcabil având șansa să plece la o asemenea vârstă la un club atât de mare precum Manchester United. Proiectul nostru prinde contur, acum începem să culegem roadele. Șeful scouterilor de la Manchester United ne-a transmis să-i angajăm lui Mărginean un antrenor de judo, pentru ca tânărul nostru jucător să progreseze la capitolul forță”, a spus Ionel Danciar, antrenor la CS Zlatna, care astăzi a aniversat împlinirea vârstei de 62 de ani.

Sursa foto: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea