Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Vreo opt bărbaţi cu care nu e bine să te încurci!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Este binecunoscută încercarea femeilor de a „orienta” interesul bărbaţilor spre o relaţie reală şi bine definită. Pentru că, aşa cum se plâng multe femei, uneori, ei chiar nu se lasă prinşi. Alteori, nici măcar nu schiţează vreo urmă de interes pentru ele, ceea ce aduce cu sine (şi mai multe) frustrări şi întrebarea inevitabilă: De ce nu mă place? .
Nu se pune problema că nu te place. Dacă nu te-ar fi plăcut, nu aţi mai fi avut nicio conversaţie care să conducă la eventualitatea unei relaţii, aventuri, situaţii ingrate, cum vrei să o numeşti. În realitate, există destule (vreo 8) tipare de comportament vizibile încă de timpuriu, atunci când un bărbat nu e interesat să înceapă ceva serios cu tine. Partea bună e că le poţi depista din timp. Partea proastă e că, până ajungi să le depistezi, ai nevoie de vreo două-trei întâlniri şi de detaşarea suficientă pentru a nu te împiedică dureros de un refuz.
Narcisistul
Fereşte-te de un tip care vorbeşte constant numai despre el, arată (prea) bine şi se străduieşte vizibil să îşi construiască o imagine care din afară poate părea superficială. E prea preocupat de sine ca să mai fie preocupat şi de altcineva.
Băiatul de liceu
Probabil ştiai asta deja: bărbaţii nu se maturizează cu adevărat niciodată. Chiar dacă abordează o atitudine matură uneori, asta cere muncă şi disciplină, şi mai ales energie. Altfel, nu şi-ar putea stăpâni niciodată adolescentul interior. Pentru a avea o relaţie – ţi-ai dat seama deja – e nevoie şi de energie, şi de muncă şi de disciplină. Aşa că dacă vârsta lui „sufletească” e 17 ani, nu te mai miră de ce nu vă veţi mai vedea şi data viitoare.
Împrăştiatul
Ştii oamenii aceia care, pur şi simplu, oricât ar încerca, nu pot să se adune, nu? Exact aşa e şi tipul ăsta – în mintea lui, întotdeauna trebuie să se mai întâmple ceva în viaţa lui înainte să poată intra într-o relaţie serioasă. Relaţia cu tine e, pentru el, lumina de la capătul unui tunel foarte luuuung de etape, pe care e musai să le parcurgă în această viaţă pământeană, şi, crede-mă pe cuvânt, sunt multe etape.
Economul
Mulţi bărbaţi nu se simt atraşi de ideea de relaţie până când nu au stabilitatea financiară pe care şi-o doresc. O relaţie presupune întâlniri, cadouri, cheltuieli suplimentare, eventual mutat împreună. Când vine vorba de traiul cu o femeie, unii bărbaţi sunt atât de practici încât problemele financiare îi pot ţine mult şi bine departe de o relaţie.

Superstarul
Acest individ îşi desfăşoară viaţa în celebritate, iar lumea (sau o parte din ea) se învârte în jurul lui, la propriu. În această categorie intră muzicienii, actorii, atleţii şi alţii care se bucură de o popularitate similară. Da, ar fi grozav să ajungi lângă un astfel de tip, nu? Dar nu-i aşa că ai avea o stare permanentă de crispare că te-ar putea înlocui oricând? Când un bărbat poate avea orice femeie îşi doreşte, probabil că nu va rămâne lângă una singură.
Dependentul de sex
Mulţi bărbaţi nu sunt interesaţi decât de sex. Cât mai mult şi cât mai divers. Alţii sunt însă dependenţi de el. Şi de cât mai multe partenere. O relaţie le strică acest plan măreţ, aşa că va prefera pe termen lung libertatea sexuală.
Workaholicul anonim
Workaholicii renunţă la viaţa personală în favoarea locului de muncă. Nu au timp să se gândească la ce vor face în puţinul timp liber pe care îl au duminică, după ce termină şi lucrul de acasă. Înţelegi de ce nu mai încapi în schemă?
Dezamăgitul
Toţi evităm relaţiile la un anumit punct. Fie suntem plictisiţi de traiul în doi, fie avem prea mult bagaj emoţional negativ după multe încercări ratate. Însă filosofia „nu mă mai deschid nimănui ca să nu mai fiu rănit” funcţionează pentru unii că manta pentru o viaţă întreagă. Şi atunci, nu e cazul să încerci să rămâi şi să repari dezastrul cauzat de alţii, pentru că nu vei face decât să te afunzi şi tu în el. (sursa: www.petocuri.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea