Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vom purta DIN NOU masca pe stradă, dacă incidența va trece de șase la mie. Raed Arafat: „Vor fi şi excepţii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raed Arafat a declarat, sâmbătă, că în localităţile în care se înregistrează o incidenţă de peste şase cazuri de SARS-CoV-2 la mia de locuitori, purtarea măştii va fi obligatorie în aer liber, dar că vor exista şi anumite excepţii.

„La rata de peste şase la mie, da, va fi obligatorie (purtarea măştii în aer liber, n.r.), dar vor fi şi excepţii, anumite activităţi. Asta o veţi vedea când se va emite ordinul ministrului Sănătăţii şi ministrului Afacerilor Interne, în ziua de luni, care vor stabili şi excepţiile, unde nu se poartă.

De exemplu, dacă sunt activităţi sportive în parc, undeva, acolo nu se va purta. Dar în zonele care sunt aglomerate, în zonele unde există risc de infecţie, acolo se va purta. Dar se va emite un ordin comun al ministrului Sănătăţii şi ministrului Afacerilor Interne, care va stabili aceste excepţii.

Va apărea, sperăm, în cadrul zilei de luni”, a arătat Arafat, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria, după ședința de guvern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea