Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volero Le Cannet – Volei Alba Blaj, în Cupa CEV, reprogramat în 15 februarie | Și partida cu CS Mioveni, amânată

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazurile de infectare cu Covid-19 descoperite la finele săptămânii trecute perturbă foarte serios programul vicecampioanei României Volei Alba Blaj.

Echipa din “Mica Romă” trebuia să dispute astăzi, în Franța, returul manșei din sferturile de finală ale Cupei CEV (în tur, în 25 ianuarie, 3-0 pentru blăjence), însă jocul a fost amânat până la o dată ulterioară, respectiv pentru marți, 15 februarie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În aceste zile a venit comunicarae oficială din partea CEV, pentru ca cluburile să se pună de acord asupra datei, în condițiile în care și programul grupării Volero Le Cannet este extrem de încărcat. Cu excepția acelui meci din competiția continentală, Volero Le Cannet a jucat în 2022 un singur meci, în 4 ianuarie, iar acum are de recuperat, cu jocuri din 3 în 3 zile începând din weekend, atât în Ligue A, cât și în Cupa Franței (meci în 15 februarie, cu Saint Die des Vosges). Complicată din acest punct de vedere este și situația formației din Alba, care deja a amânat jocul cu CS Medgidia (din etapa a 14-a a Diviziei A1), și nici partida din runda următoare, din deplasare, cu CS Mioveni, nu se va juca, întrucât în ultimele zile s-a ajuns la un număr de 16 persoane depistate pozitiv în urma testelor (11 jucătoare, s-a mai adăugat și Noemi Moldovan; plus 5 persoane din staff, aici fiind inclus și statisticianul Tomislav Vojnić).

La nivel european sunt probleme cu meciuri nedisputate din cauza pandemiei de coronavirus. S-au dat jocuri pierdute la “masa verde”, dar este vorba despre întâlniri din cadrul grupelor Champions League (3 la masculin și una la feminin) și nu de o dispută eliminatorie, tur-retur. În favoarea argumentului că Volei Alba Blaj nu poate pierde calificarea prin anularea jocului retur stă dubla dintre SC Schweriner și Stuttgart, cu ambele întâlniri reprogramate.

Conform programului, în luna februarie, pe prima scenă a voleiului feminin autohton, ar urma și două runde intermediare, ambele acasă pentru fetele lui Stevan Ljubičić. Volei Alba Blaj, pe hârtie, ar întâlni, în ordine pe “U” NTT Data Cluj (miercuri, 9 februarie), CS Voluntari (deplasare, sâmbătă, 12 februarie),  Dinamo (miercuri, 16 februarie) și Rapid (deplasare, 19 februarie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea