Rămâi conectat

Sport

Voleibalistul blăjean Tudor Balu, convocat la echipa națională de seniori a României! Alba are doi reprezentanți la lot

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, talentatul voleibalist blăjean, a fost convocat la reprezentativa de seniori a României, iar Alba are astfel doi componenți ai lotului “tricolor”, după ocnamureșeanul Florian Bartha (Dinamo București) – un obișnuit al acțiunilor la acest nivel.

Tudor evoluează pe postul de ridicător și este sub contract cu Corona Brașov, proaspăt promovată în Divizia A1, contribunid prin evoluțiile sale la accederea în primul eșalon, asta după ce în urmă cu doi ani a evoluat în primul eșalon la SCM Zalău, timp de o stagiune, revenind vara trecută la CSȘ Blaj.

Mă bucură enorm această convocare, o realizare excepțională pentru Tudor și voleiul blăjean. Pe de altă parte, este normal acest parcurs ținând cont de munca depusă de atâția ani și rezultatele realizată cu CSȘ Blaj, aproape de unul singur”, a declarat antrenorul Alexandru “Delu” Man (directorul CSȘ Blaj).

*În tricolor și ocnamureșeanul Florian Bartha

Tudor va împlini 19 ani în 1 mai și a fost mai mereu în prim-planul diverselor turnee naționale la care s-a calificat cu formația din “Mica Romă”, adjudecându-și numeroase premii individuale. Tudor Balu a fost component al naționalei Under 20 și este considerat unul dintre cei mai promițători ridicători din România.

Lotul României va efectua un cantonament prelungit la Brașov, în perioada 15 mai – 25 iunie, în vederea jocurilor din cadrul Golden League 2023. Sunt partidele cu Portugalia (la Santo Tirso, 27 mai), Danemarca (Middlelfart, 31 mai), Turcia (Konya, 4 iunie) și apoi retururile celor 3 întâlniri la Brașov, cu Turcia (10 iunie), Danemarca (14 iunie) și Portugalia (18 iunie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea