Rămâi conectat

Sport

Volei şi baschet astăzi la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”, situată în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia se vor desfăşura două interesante partide de volei şi baschet feminin, intrarea fiind liberă la ambele întâlniri. Mai întâi, de la ora 14.30, echipa CSU CML Soleil (pregătită de Sorin Pop) va întâlni CS Argeş Volei, în cadrul etapei a 4-a a Diviziei A2 Seria Sud-Vest, la volei. Tot în această zi, dar de la ora 18.00, formaţia CSU LPS Alba Iulia (antrenor George Lăncrănjan) are meci în runda a 7-a (ultima a turului) a Diviziei A, Seria Nord-Vest, împotriva grupării CSM U Oradea. Combatantele din Cetatea Marii Uniri vin după înfrângeri şi caută rezultate pozitive, pentru a-şi atinge dezideratele  competiţionale. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea