Rămâi conectat

Sport

Volei feminin: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 | Ultima repetiţie a campioanei înainte de debutul în Liga Campionilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Lugoj - Volei Alba Blaj 8 Astăzi, într-un meci în devans, contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A1, CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 (18-27, 17-25, 22-25).

Deţinătoarea titlului a fost întâmpinată ca un oaspete de seamă la Lugoj, meciul fiind considerat un eveniment deosebit de către gazde,ce au titrat sugestiv: „Vine campioana”

A fost ultima întâlnire din campionatul intern pentru deţinătoarea titlului, înaintea debutului în Liga Campionilor, primul joc fiind programat marţi, 27 octombrie, în Franţa cu Rocheville Le Cannet. „Un meci frumos în care valoarea superioară și-a spus cuvântul. Am avut o repetiție utilă pentru Liga Campionilor, dar în același timp mai avem nevoie de timp pentru omogenizarea echipei. Între Blaj și Lugoj va fi mereu o relație specială, le mulțumim gazdelor pentru primirea deosebită„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

*Duel cu Ugliesa Segrt, Trombiţaş şi Ramona Rus

În distribuţia gazdelor, ce au avut un start infernal de sezon, meciuri cu Ştiinţa Bacău, CSM Târgoviște şi Volei Alba Blaj s-au regăsit două jucătoare ce au activat în „Mica Romă”, respectiv Luminiţa Trombiţaş şi Ramona Rus. De asemenea, antrenorul Ugliesa Segrt a fost în premieră adversar al echipei cu care a câştigat campionatul, sârbul fiind secundul lui Darko Zakoc în ediţia trecută.

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adriana Bobi, Dubravka Duric, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero); a mai intrat Ioana Nemțanu, în lot Denisa Viloiu, Adriana Bobi, Carmen Mateaş, Anamaria Berdilă (Leticia Boscacci n-a fost inclusă în lot)

Sursa foto: CSM Lugoj

[nggallery id=1159]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea