Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău 3-2!!! *Victorie împotriva vicecampioanei, după o revenire de senzaţie pentru echipa lui Macarie

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima reprezentaţie internă din sezonul regulat, astăzi, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a jucat cu vicecampioana Ştiinţa Bacău şi a câştigat, cu scorul 3-2 (23-25, 20-25, 27-25, 25-20, 15-12), după o revenire incredibilă.

*Al patrulea meci consecutiv cu tie-break!

Echipa lui Macarie trăieşte o adevărată nebunie, fiind al 4-lea joc consecutiv care s-a încheiat în 5 seturi. De data aceasta, împotriva vicecampioanei, voleibalistele blăjene merită toată admiraţia pentru revenirea de senzaţie de la 0-2! „Echipa şi-a revenit din pumni, după setul al doilea. Nu-mi vine să cred cum am putut câştiga, într-un mod fabulos, deşi era greu de crezut la un moment dat. A fost ceva de vis, la 0-2 la seturi eram în genunchi şi apoi ne-am trezit, iar publicul a fost unul de senzaţie. Era cazul să spargem şi noi ghinionul din meciurile anterioare, să răzbunăm eşecurile precedente cu Ştiinţa Bacău şi să încheiem sezonul, la Blaj, cu o victorie mare. Dumnezeu ne-a ajutat astăzi şi cred că cei de la Bacău nici nu ştiu cum au putut pierde„, a declarat Sergiu Ştefănescu.

*În „Timotei Cipariu” echipa zburdă!

Din nou s-a confirmat faptul că în Sala „Timotei Cipariu” fetele lui Marius Macarie îşi cresc considerabil forţa, graţie sprijinului venit din tribune, de la înflăcăraţii suporteri. Echipa lui Marius Macarie s-a prezentat în faţa celor peste 800 de fani după două înfrângeri consecutive, la Lugoj şi Piatra Neamţ, ambele în 5 seturi, eşecuri ce au redus şansele de clasare pe poziţia a 4-a. După acest rezultat, Volei Alba Blaj a acumulat 35 de puncte (12 victorii şi 7 eşecuri), aflându-se la trei puncte de CSM Bucureşti ce s-a impus azi, chinuit, la Cluj (3-2) la fel ca Blajul acum 4 etape.

*Macarie, de la agonie la extaz

Acesta este voleiul, oricând se pot produce răsturnări spectaculoase de situaţii. Fetele şi-au revenit extraordinar, credeam şi la 0-2, iar serviciul a făcut până la urmă diferenţa„, a spus antrenorul Marius Macarie, istovit după 20 de seturi jucate de propria echipă, în numai 14 zile. „Este clar că la Blaj suntem mult mai puternici şi atmosfera din sală ne dă aripi. Am trecut de la agonie la extaz, am depăşit şi complexul Ştiinţa Bacău, dar important este că am crezut până la final în şansa noastră. La Bucureşti va fi meciul decisiv pentru locul patru”, a concluzionat Macarie, un antrenor fericit, după ce în urmă cu 4 zile totul părea negru. De altfel, în „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a câştigat 9 din cele 10 jocuri susţinute, pierzând doar cu Tomis Constanţa.

Marius Macarie a mizat pe Andreea Niţulescu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Alice Kapelovies, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez.

*S-a întors roata, s-au răzbunat pe Ştiinţa Bacău!

În 16 ianuarie, trupa lui Macarie pierdea în faţa Ştiinţei Bacău, după un alt joc interzis inimilor slabe, în Sala „Timotei Cipariu”, după ce a condus 2-0 la seturi şi mai avea  nevoie de două mingi pentru a accede în semifinalele Cupei României. Acum gruparea din „Mica Romă” a luptat fabulos, întorcând scorul de la 0-2, într-un moment critic, când se prefigura a treia înfrângere consecutivă şi totul se năruia. Acest succes, după o partidă incredibilă reprezintă şi întâiul succes blăjean în faţa coşmarului numit Ştiinţa bacău, ce o bătuse de trei ori în disputele anterioare

*S-a declanşat războiul cu capitala, miercuri derby-ul cu CSM Bucureşti

Miercuri, 27 februarie, la ora 19.00, se joacă marele meci cu CSM Bucureşti, între cele două formaţii iscându-se deja războiul declaraţiilor. Formaţia din „Mica Romă” a acuzat  faptul că numai 5 suporteri din Blaj pot viziona întâlnirea de foc, iar preşedintele Sergiu Ştefănescu a făcut trimitere către lipsa de fair play a echipelor din Bucureşti. Imediat, ca la comandă, CSM Bucureşti şi Dinamo Bucureşti au atacat vehement şi într-un mod total deplasat formaţia nou-promovată din Blaj, ce îndrăzneşte să le pună probleme în actuala stagiune. În tur, ambele echipe din Bucureşti au cunoscut gustul umilinţei în Sala „Timotei Cipariu”

Foto Dragoş BASARABA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea