Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj se implică în campania “Împreună pentru Robert”! La meciul de la Sibiu, cu VK Prostejov, strângere de fonduri, dar și de jucării pentru copiii din Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, se implică în campania umanitară “Împreună pentru Robert”. Astfel, partida de miercuri, de la ora 18.00, din Sala “Transilvania” din Sibiu, cu VK Prostejov, contând pentru optimile Cupei CEV, ultima a anului pentru echipa din “Mica Romă”, are și două laturi de caritate.

Una, îndreptată spre sprijinirea lui Robert Roman, copilul de 14 ani diagnosticat cu leucemie, mai precis, la intrarea în Sala “Transilvania” vor fi amplasate două urne mobile, unde spectatorii pot dona diverse sume de bani, fondurile urmând a fi direcționate spre familia Roman, asta pe lângă sprijinul direct venit dinspre clubul Volei Alba Blaj. A doua inițiativă lăudabilă a formației fanion a județului Alba o reprezintă colectarea jucăriilor de plus aduse special la sală de către spectatori, jucări care vor fi oferite, de Crăciun, copiilor de la Centrul de Plasament Blaj și preșcolarilor de la două grădinițe din Blaj.

Sunteți invitați la Sala «Transilvania», însoțiți de una sau multe jucării de pluș, pe care le vom colecta la meciul cu VK Prostějov. Vom fi cu toții «Moș Crăciun» pentru copiii defavorizați din Blaj, cărora vom încerca să le aducem un zâmbet în plus de Sărbători”, este mesajul transmis de clubul blăjean, care la despărțirea de fanii din Transilvania, demonstrează că omenia este mai presus de orice rezultat sportiv.

Robert Roman, un băiat din Alba Iulia care a împlinit 14 ani în 16 decembrie, fiul portarului Adrian Roman de la Olimpia Aiud, echipă din Liga a IV-a, a primit în urmă cu două luni o veste cruntă, fiind diagnosticat cu leucemie! Lupta sa pentru viață are nevoie de sprijin financiar, în sportul din Alba și nu numai declanșându-se campania umanitară “Împreună pentru Robert”. Astfel, au fost organizate trei turnee caritabile de fotbal, la Aiud, Sebeș și Alba Iulia, în care au fost implicați, printre alții, Mirel Rădoi – selecționerul reprezentativei de tineret, internaționalii ex-uniriști Gicu Grozav și Nicolae Stanciu, care au jucat fotbal din suflet, pentru a-l ajuta pe băiețelul grav bolnav, aflat actualmente sub tratament, la Cluj-Napoca. Până în prezent, prin intermediul acestor meciuri s-au strâns peste 36.000 de lei, zilele trecute adunându-se bani tot pentru această cauză, la Gala Sportului Județean 2018 (2500 de lei) și Gala Performerilor Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, asta pe lângă implicarea Școlii “Ion Agârbiceanu” Alba Iulia, unde Robert este elev, în diverse forme, prin copii și profesori, dar și a altor instituții de învățământ din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea