Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba-Blaj se duelează cu CSM Târgovişte în finala mare a campionatului naţional de volei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Finala campionatului naţional de volei se va disputa între Volei Alba-Blaj şi CSM Târgovişte. În ultimul act al întrecerii feminine, meciurile sunt programate în 16, 17, 25, 26 şi 30 aprilie, iar echipa din Alba va avea două întâlniri în Sala “Timotei Cipariu”. Gruparea antrenată de Dragan Nesic a eliminat Ştiinţa Bacău, deţinătoarea titlului chiar în propriul fief, după victoria de joi seara, 3-1, câştigând semifinala dramatică cu un scor general de 3-2.

Jocurile programate in 18 si 19 aprilie in cadrul play-off ului se vor desfasura in data de 16 aprilie incepand cu ora 19.45 si 17 aprilie incepand cu ora 19.30, meciurile fiind transmise de DIGI Sport
Este o premieră pentru ambele combatante calificate în ultimul act, gruparea din “Mica Romă” devenind prima finalistă încă de luni, fără să piardă vreun meci în fața lui CSM București (3-0 la “general”). Semifinalele s-au jucat în sistemul „cel mai bun din cinci partide”, Ardelencele vor juca finala mare cu merituoasa echipă din Târgoviște, care a eliminat Știința chiar la Bacău și va aborda finala dintr-o postură avantajoasă, cu trei jocuri din cinci pe teren propriu. Formația antrenată de Dragan Nesic a reușit o calificare istorică în finala Diviziei A 1 de volei feminin după victoria obținută pe terenul celor de la Știința Bacău.
Până atunci însă, echipa pregătită de Darko Zakoc va susţine, la începutul săptămânii viitoare Final Four-ul Cupei României, luni, în semifinale, adversar fiindu-i Dinamo Bucureşti (în celălalt joc Ştiinţa Bacău – CSM Lugoj).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea