Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj calificată în semifinalele Cupei CEV

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, în semifinale, în Cupa CEV

Volei Alba Blaj își continuă parcursul european, obținând, miercuri seară, calificarea în semifinalele Cupei CEV la volei feminin.

Echipa din ”Mica Romă” a câștigat cu 3-2 (21-25, 25-23, 25-22, 21-25. 15-10) partida din deplasare cu formația poloneză Grot Budowlani Łódź, manșă retur din faza sferturilor de finală, iar Gergana Dimitrova a fost desemnat iar MVP-ul întâlnirii, la fel ca în tur.

Având în vedere victoria cu 3-1 din manșa tur de la Târgu Mureș, câștigarea a două seturi în Polonia era suficientă pentru accederea în penultimul act al competiției continentale.

Partida a durat 133 de minute, iar cele mai multe puncte le-au reușit Victoriia Russu – 25, Gergana Dimitrova – 22, respectiv Aleksandra Kazala (Lodz) – 19. Cele mai multe blocaje le-a strâns Jovana Kocic  – 4, iar Andra Cojocaru a fost prima la preluare, cu 19 intervenții. Cei aproximativ 2000 de spectatori au avut parte de o confruntare echilibrată, 11-12 la blocaje reușire, respectiv 3-1 la ași.

În semifinalele Cupei CEV, campioana României va întâlni învingătoarea ”dublei” din sferturi dintre vicecampioana României, CSM Târgoviște, și Olympiacos Pireu.

Finalul sezonului regular aduce alte două derby-uri, cu contracandidatele la titlu, CSM Târgoviște (sâmbătă, 4 martie, în deplasare, ora 17.30, în direct pe TVR 3) și Rapid București (în Sala “Timotei Cipariu”, în 11 martie, runda a 22-a)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea