Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj, a 5-a victorie la rând în Divizia A1: 3-0 la Craiova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat fără emoții disputa din etapa a 5-a a Diviziei A1, în deplasare cu SCMU Craiova, scor 3-0 (25-14, 25-11, 25-13).

Echipa din „Mica Romă” are 5 victorii din tot atâtea dispute în actuala ediție și conduce ierarhia cu 14 puncte din 15 posibile, urmată de Rapid, care a învins 3-2 pe Dinamo, și CSM Târgoviște – fiecare cu 10 puncte și un meci mai puțin. Confruntarea s-a încheiat în 63 de minute și a fost la discreția vizitatoarelor, antrenorul Stevan Ljubičić mizând pe o formulă apropiată de aceea de bază. Victoriia Rusu a adunat 17 puncte în acest joc, fiind cea mai bună jucătoare.

Volei Alba Blaj: Slađana Mirković 5 puncte – Gergana Dimitrova – 8 p, Georgiana Faleș – 3p, Jovana Kocić – 10 p, Bojana Milenković – 11 p, Victoriia Russu – 17 p, Andra Cojocaru (libero), Andreea Ispas (libero); au mai intrat Iarina Axinte, Jovana Cirković, – un punct și Raisa Ioan – un punct (Andrea Kossanyiová, Sorina Miclăuș).

Sâmbătă, în Sala „Timotei Cipariu” este disputa cu Știința Bacău, ora 18.00, urmată de o rundă de pauză


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea