Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj, a 12-a victorie: 3-0 la Mioveni în sferturile Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a repurtat a 12-a victorie din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon, în 4 competiții diferite, impunându-se în deplasare cu CS Mioveni, scor 3-0 (25-18, 26-24, 25-23) în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României.

Echipa din “Mica Romă”, deținătoarea acestui trofeu intern, este favorită incontestabilă la calificarea în “careul de ași” (semifinalele și finala sunt în 19 și 20 martie 2022), returul fiind prevăzut anul viitor, în 19 ianuarie, în Sala “Timotei Cipariu”. Împotriva nou-promovatei, formație contra căreia vicecampioana a pierdut, în octombrie, primul set din acest sezon, echipa conduse de Stevan Ljubičić a avut emoții în ultimele două parțiale, adjudecate la mare luptă. Victoriia Russu, cu 14 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a disputei din Argeș.

Cu maximum de puncte după 8 runde, Volei Alba Blaj are astăzi, de la ora 17.00, în a 9-a rundă, meci în deplasare cu Știința Bacău, un preambul al disputei din optimile de finală ale Cupei CEV, în deplasare în Grecia, cu PAOK Salonic (miercuri, 8 decembrie) pentru ca în 14 decembrie să fie returul în România (de data aceasta la Tg. Mureș). La nivelul primei scene mai sunt disputele cu SCM Craiova (acasă, sâmbătă, 11 decembrie), iar ultima rundă a turului se vor deplasa la CSM Târgoviște, pentru derby-ul cu actuala campioană (în 18 decembrie).

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova 8 puncte, Nađa Ninković 11, Victoriia Russu 14, Olga Strantzali 7, Jovana Kocić 4, Slađana Mirković 3, Milica Ivković – libero; au mai intrat Andra Artin 4, Daiana Roman 3, Sorina Miclăuș – unul, Andreea Ispas – libero, Jovana Cirković, Iarina Axinte; nu au jucat Ștefania Cheluță, și Noemi Moldovan. În celelalte partide din cupă: Dinamo – CSO Voluntari 3-1 și CS Medgidia – Rapid 3-1 (aseară CSM Lugoj – CSM Târgoviște).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea