Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vitezomanii din Alba, în vizorul polițiștilor: 27 de șoferi depistați cu viteze peste limita legală. Doi au rămas fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vitezomanii din Alba, în vizorul polițiștilor: 27 de șoferi au fost depistați cu viteze peste limita legală. Doi dintre ei au rămas fără permis.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum. În 4 ore au fost depistați 27 de conducători auto care au condus cu viteză peste limita legală.

La data de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

În cele 4 ore de acțiune au fost constatate și sancționate 31 de abateri de natură contravențională, din care 27 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Față de doi conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere după ce au fost depistați conducând cu viteză care depășea cu peste 50 de kilometri/oră limita legală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză și să adapteze, în permanență, viteza la condițiile de drum și trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea