Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI:Lansare de carte la Muzeul Unirii din Alba Iulia – „Dacia. Războaiele cu Romanii – Sarmisegetusa”, de Radu Oltean

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 4 octombrie 2013, la ora 12.00, în Sala de Lectură a Muzeului Naţíonal al Unirii Alba Iulia va avea loc lansarea cărţii ” Dacia. Războaiele cu Romanii – Sarmisegetusa”. Volumul ce îl are ca autor pe cunoscutul grafician Radu Oltea  este rodul unui proiect ambiţios, finalizat după o cercetare care a durat peste patru ani.

Lucrarea, cu un aspect grafic excelent, conţine aproximativ 200 de ilustraţii – reconstituiri, gravuri, stampe de epocă, hărţi şi fotografii aeriene.

Istoria prezentată de Radu Oltea recreează prin culoare detalii despre lumea fascinantă a dacilor. În această cheie, cartea îşi propune să răspundă la întrebările şi curiozitatea pasionaţilor de istorie, abordând cititorul cu o combinaţie fascinantă de imagine şi text.Toate astea fără a renunţa la adevărul istoric, în încercarea de a recupera trecutul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea