Vineri, ora 18.00, Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei | Pe “Cetate”, meci capital pentru “alb-negri”!

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia are o singură variantă în meciul de vineri, de la ora 18.00, de pe “Cetate”, ultima reprezentație internă a sezonului: victoria, orice alt rezultat fiind sinonim cu o retrogradare rușinoasă în Liga a IV-a!!!

După ce, practic, a condamnat-o pe Millenium Giarmata la retrogradare, Gloria va decide și soarta “alb-negrilor”, ajunși pe un loc retrogradabil și cu sabia deasupra capului! Unirea a alunecat pe poziția a 13-a după două înfrângeri la rând (are 34 de puncte) și toate calculele salvării încep de la realizarea victoriei ce a devenit vitală împotriva formației arădene clasată pe locul al 4-lea (52 de puncte). Cermeiul se simte confortabil în Alba, acumulând maximum de puncte în cele trei deplasări: 2-1, la Galda de Jos, 3-2, la Cugir și 3-1 la Ocna Mureș și vine după trei succese.

ELIT

„Am ajuns într-o situație delicată, cele două jocuri rămase până la final sunt decisive. Nu ne mai permitem pași greșiți, nu este loc de egaluri, cuvântul de ordine în club este victoria. Cred că vom câștiga toate punctele și mizez pe reacția jucătorilor, pe care îi simt foarte motivați și supărați după înfrângerea de la Galda”, a spus Adrian Bicheși.

De la gazde absentează Scrob și Cr. Păcurar – accidentați și Selagea – suspendat.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...