Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 18.00, Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei | Pe “Cetate”, meci capital pentru “alb-negri”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia are o singură variantă în meciul de vineri, de la ora 18.00, de pe “Cetate”, ultima reprezentație internă a sezonului: victoria, orice alt rezultat fiind sinonim cu o retrogradare rușinoasă în Liga a IV-a!!!

După ce, practic, a condamnat-o pe Millenium Giarmata la retrogradare, Gloria va decide și soarta “alb-negrilor”, ajunși pe un loc retrogradabil și cu sabia deasupra capului! Unirea a alunecat pe poziția a 13-a după două înfrângeri la rând (are 34 de puncte) și toate calculele salvării încep de la realizarea victoriei ce a devenit vitală împotriva formației arădene clasată pe locul al 4-lea (52 de puncte). Cermeiul se simte confortabil în Alba, acumulând maximum de puncte în cele trei deplasări: 2-1, la Galda de Jos, 3-2, la Cugir și 3-1 la Ocna Mureș și vine după trei succese.

„Am ajuns într-o situație delicată, cele două jocuri rămase până la final sunt decisive. Nu ne mai permitem pași greșiți, nu este loc de egaluri, cuvântul de ordine în club este victoria. Cred că vom câștiga toate punctele și mizez pe reacția jucătorilor, pe care îi simt foarte motivați și supărați după înfrângerea de la Galda”, a spus Adrian Bicheși.

De la gazde absentează Scrob și Cr. Păcurar – accidentați și Selagea – suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea